Αρχική Ν. Κορινθίας “Άλωσε” την Βέροια ο Ποσειδώνας

“Άλωσε” την Βέροια ο Ποσειδώνας

Όπως είχαμε προβλέψει από εδώ και στο εξής οι αγώνες κρύβουν παγίδες για όλες τις ομάδες. Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ήταν τα εξής: ΠΑΟΚ –ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ 23-23 , ΧΑΝΘ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 22-22 , ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ 26-29, ΓΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕΚ 28-29, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ –ΦΟΙΒΟΣ 34-15 και ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 24-32.

Ο αγώνας αυτός και για τις δύο ομάδες ήταν ένα σημείο αναφοράς για την μετέπειτα συνέχεια. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για την νίκη για διαφορετικούς όμως λόγους.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες και στο πρώτο επτάλεπτο η ομάδα μας άρχισε να ξεκαθαρίζει πόσο περισσότερο ήθελε το παιχνίδι. Με αρκετά καλά στοιχεία στην άμυνα αλλά και με βελτιωμένη την επίθεση στατιστικά πήραμε μια διαφορά 8 γκόλ που άλλοτε την μεγαλώναμε και άλλοτε μείωνε ο Φίλιππος.

Η άμυνά μας έδειξε στοιχεία ανάκαμψης και έδειξε και απέδειξε ότι η άμυνα δίνει τους νικηφόρους αγώνες. Μετατρέπει τις δύσκολες νίκες και σκληρές έδρες σε καθαρές νίκες και να φαίνονται εύκολα απογεύματα.

Σε καθοριστικά σημεία η παρουσία του Βλαχογεώργου ήταν πέρα για πέρα ψυχολογικά ανοδική σε όλη την ομάδα σταματώντας 3 πέναλτι αντιπάλων. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η συμμετοχή του Κώστα στην νίκη μας αλλά και ο Μπάρμπας ήταν παρών όπου χρειάστηκε η ομάδα μας να πάρει επιπλέον επιθέσεις.

Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε αύριο Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα στο Λουτράκι με αντίπαλο την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας. Είναι πολύ σκληρή ομάδα, δουλεμένη και με καλούς σκόρερ.

Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας και να έρθει στο κλειστό να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας που αγωνίζεται και παλεύει μέσα από δύσκολες στιγμές για τον σύλλογό μας, την πόλη μας , την περιοχή μας, για όλες και όλους εμάς.

Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας όλες και όλους. Δεν περισσεύει κανείς.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 22-34

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 4-6, 5-10, 6-14, 8-15, 9-18 (ημχ.), 10-21, 10-22, 12-27, 18-30, 19-31, 22-34

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κωστακίδης Π. 2, Τσιρογιάννης, Αρβανιτίδης Ν., Δομπρής, Μιχαηλίδης, Μπαντής Γ. 1, Μπαντής Δ. 8, Ζλατάνος, Κορωνάς, Δραγκόλας 3, Ζευγαρόπουλος, Κωστακίδης Α., Πάβλοβιτς, Ντόβας, Κορωνάς, Παπαδόπουλος 7

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 5, Βαμβακάς 5, Πέρρος 8, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 3, Μανιουδάκης, Τρουπής 5, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 6, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 1.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης,

Δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 2/5-3/3

Το τμήμα Χάντμπολ.