Αρχική Χωρίς κατηγορία Πριν αλέκτωρ λαλήσει… παραιτείται και ο Λόης! “Σκόρπισε” η παράταξη Λογοθέτη

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… παραιτείται και ο Λόης! “Σκόρπισε” η παράταξη Λογοθέτη

Δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι των όσων γράφαμε την περασμένη εβδομάδα μετά την τηλεοπτική παρουσία στο super και στο κεντρικό δελτίο του Νίκου Λόη, περι ταραγμένων με το Δήμαρχο σχέσεων, συνεχές “άδειασμα” του Δημάρχου στο πρόσωπο του Προέδρου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και όλα αυτά σε μια συνέχεια των όσων ταλανίζουν την παράταξη του Δημάρχου η οποία λίγες εβδομάδες πριν απο τις εκλογές έχει στην κυριολεξία σκορπίσει!

Η επιστολή της παραίτησης του Νίκου Λόη είναι ήδη στην δημοσιότητα. Μένει η αποδοχή απο το Δ.Σ και ο ορισμός έτερου Προέδρου.
Αυτό όμως δεν είναι το ουσιαστικό.
Τι άλλαξε απο την περασμένη εβδομάδα έως σήμερα;
Στο δελτίο ειδήσεων του super ο Νίκος Λόης κλήθηκε ως σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου, παραδέχτηκε τα λάθη και τις παραλείψεις, ωστόςο είχε έναν πολύ ήπιο λόγο πάντα σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν.
Ήπιος ήταν ο λόγος του ακόμακι όταν η Μαρία Πρωτοπαππά αναφέρθηκε εκτενώς στις σχέσεις του με το Δήμαρχο και τα “αδειάσματα” Λογοθέτη.

Η επιστολή παραίτησης και η συμπαράταξη με τους ενεργούς Πολίτες ήταν η επιβεβαίωση όλων όσων λέγονταν και παρά τις προσπάθειες να κουκουλωθούν
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια ίσως ήταν το καρναβάλι και φυσικά η τελευταία δημαρχιακή ανακοίνωση πως ” Ο Ν. Λόης ζήτησε ο Δήμος ν αναλάβει την διοργάνωσή του”, πράγμα το οποίο ισχύει ,βέβαια έγινε αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος είχε ανακοινώσει μέσα απο την τηλεόραση πως το καρναβάλι αναλαμβάνει ο κ. Κακούρος.

και το ερώτημα είναι μετά και απο αυτήν την παραίτηση… Θα έχει συνδυασμό στις εκλογές ο Λογοθέτης; Ή μήπως θα πρέπει να περιμένουμε απο την Λουτρόπολη, υποψηφιότητες – έκπληξη;
Κρατήστε ακόμα μικρό καλάθι!
χ.τ

Η επιστολή Λόη
Μετά από διαλογική συζήτηση με τους “ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” και την διαπίστωση ότι:
α) διαρρήχτηκε η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Δημάρχου ,ως εκπροσώπου της παράταξης πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, ‘’ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ’’ και του Νικολάου Λόη Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του ΔΣ του Προμηθέα, αφού οι εορτές των Αποκριών , τις οποίες, παραδοσιακά πραγματοποιούσε τόσο το πνευματικό κέντρο, όσο και ο ‘’ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’, ανατέθηκαν για πρώτη φορά και σε προεκλογική περίοδο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού, οπότε αίρεται η εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας στο πρόσωπο του Νικολάου Λόη,
β) η διαρκής υποβάθμιση του νομικού προσώπου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ με την υποχρηματοδότησή του, και
γ) ότι τα περισσότερα από την προγραμματισμένη συμφωνία με τους “ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας “ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”.
Την απόφασή μου αυτή στηρίζουν οι “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”.
Όσον αφορά την προεδρία μου στο Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” θέτω στην διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή μου, εφόσον το κρίνει απαραίτητο το Δημοτικό Συμβούλιο, ως αρμόδιο για τον ορισμό του Προέδρου του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Λόης
Δημοτικός Σύμβουλος
Και Πρόεδρος ΔΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ