Αρχική Χωρίς κατηγορία Δημοσκόπηση στην Πελοπόννησο – Θα γίνει “Του κουτρούλη ο γάμος”

Δημοσκόπηση στην Πελοπόννησο – Θα γίνει “Του κουτρούλη ο γάμος”

Δημοσκόπηση διεξάγεται από χθες το πρωί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από άγνωστο εντολέα μέχρι στιγμής . Μπορεί από το ΠΑΣΟΚ ίσως
τη Ν.Δ. ή και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τρέμουν το αύριο των υποψηφίων τους και το πιθανό κάζο της ήττας, βλέπετε ξαφνικά ο ξεχασμένος Μοριάς έγινε το κέντρο των εξελίξεων για όλους.

Ψάχνω το γιατί αλλά δεν το βρίσκω ,κάπου πάει ο νους μου ,κάτι μου μυρίζει ,δυσοσμία εκπέμπει, αλλά …. επιφυλάσσομαι για αργότερα. Ο κάθε πικραμένος αρχηγός για δικούς του λόγους ξεχωριστά,τρέχει και δεν φτάνει!

Ο Σαμαράς γιατί είναι το χωριό του ,ο Βενιζέλος γιατί στηρίζει τις τελευταίες του ελπίδες στην Πελοπόννησο,ο Καραμανλής γιατί δεν γουστάρει Τατούλη και κατεβάζει Μανώλη και ο Τσίπρας γιατί ποιος τον μαζεύει αν πατώσει ο Βουδούρης.!

Τα ονόματα των υποψηφίων της Δημοσκόπησης είναι:Πέτρος Τατούλης

Οδυσσέας Βουδούρης , Γιώργος Δέδες,Βασίλης Μιχαλολιάκος,(δήμαρχος Πειραιά) Νίκος Γόντικας, Γιάννης Μανώλης.
Λείπει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής και ξέρετε γιατί ; Ετοιμάζει την μεγάλη έκπληξη,με όνομα που θα κάνει τέτοιο κρότο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Πελοπόννησο !

Υπομονή 89 και σήμερα έμειναν για τις εκλογές!
N.N

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον Υπουργό Υγείας για την έλλειψη πλήρωματος ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους
Επόμενο άρθροΜαζικός εμβολιασμός παιδιών Ρομα Στον καταυλισμό Εξαμιλίων Κορίνθίας