Αρχική Ν. Κορινθίας Αύριο στις 10:00 η 1η ειδική του Ράλι

Αύριο στις 10:00 η 1η ειδική του Ράλι

Το 33ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, έχει μπει στην τελική ευθεία πριν την εκκίνησή του, το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014.

Η Ακροπολική ειδική διαδρομή «Κλένια», μήκους 12 χιλιομέτρων, είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, καθώς και τους θεατές που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις «κερκίδες» της.
Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα, πραγματοποιήθηκε στο Ι.ΚΤΕΟ Κορινθίας ΑUTOVISION το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, 15.00 – 18.00, ενώ το αγωνιστικό διεξάγεται αύριο το πρωί, στην Κλένια. Το πρώτο από τα 28 πληρώματα του αγώνα, θα ξεκινήσει την ειδική διαδρομή στις 10.00, ενώ ο νικητής θα κριθεί μετά από 3 περάσματα και συνολική αγωνιστική απόσταση 36 χιλιομέτρων.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αγώνας θα διεξαχθεί με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κορινθίων, που αποτελεί και το θεσμικό χορηγό του αγώνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στον αγώνα όπως πρόγραμμα, ωράριο, χάρτες, συμμετοχές, αποτελέσματα κ.α., πληκτρολογήστε www.rallysprint.gr ώστε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του 33ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου.
Δείτε το Έντυπο Πρόγραμμα του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο: