Αρχική Ν. Κορινθίας «Παράθυρο» αγοράς της έκτασης στο Πεδίο Βολής ανοίγει ο Νίκος Σταυρέλης (video)

«Παράθυρο» αγοράς της έκτασης στο Πεδίο Βολής ανοίγει ο Νίκος Σταυρέλης (video)

-1 και κάτι εκατομμύριο στον κουμπαρά για την αγορά εφόσον δεν παραχωρηθεί και.. εφόσον περισσέψει!
Της Χριστίνας Τσιορωτά

Και ενώ ο Δήμαρχος Κορινθίων «ορθά και κοφτά» διεμήνυσε πως «χρήματα δεν υπάρχουν» για την εξαγορά της έκτασης του Πεδίου Βολής που εκποιεί το ΤΑΙΠΕΔ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου Νίκος Σταυρέλης «εμφανίζει 1 συν κάτι εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να διατεθούν για μια τέτοια αγορά».
Η αναφορά του Προέδρου κατεγράφη στην τελευταία συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ αφορμή της συνεδρίασης του Δ.Σ Κορίνθου την Τετάρτη και αποτέλεσε την κατάληξη της απάντησης του προς όλους εκείνους που έβαλαν στο στόχο τα ταμεία του Δήμου Κορινθίων, τα χρήματα και αν υπάρχουν, τους κωδικούς και την ανταποδοτικότητα των χρημάτων, όπως είχε συμβεί και το 2010. «Ας πουν οι πιθανοί υποψήφιοι πως δεν θα κάνουν τίποτε άλλο στην πόλη και θα δώσουν τα χρήματα για την αγορά της έκτασης στο Πεδίο Βολής, ας βγουν και ας το πουν! Εκλογές έχουμε ας βγουν και ας το πουν και θα κρίνουν οι πολίτες, εμείς λέμε όχι! Αν περισσεύουν από αυτά τα 10,5 εκατομμύρια ευρώ , ένα εκατομμύριο και λίγο παραπάνω πολύ ευχαρίστως θα δώσουμε προσφορά και θα το αγοράσουμε εφόσον δεν μας παραχωρηθεί. Παραπάνω ο κουμπαράς δεν βαστάει , κι ας πάψουμε να λέμε λόγια του αέρα».
Η αναφορά του Προέδρου κατεγράφη στην τελευταία συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ αφορμή της συνεδρίασης του Δ.Σ Κορίνθου την Τετάρτη και αποτέλεσε την κατάληξη της απάντησης του προς όλους εκείνους που έβαλαν στο στόχο τα ταμεία του Δήμου Κορινθίων

Το ερώτημα βεβαίως μετά από αυτήν την τοποθέτηση Σταυρέλη είναι, πότε θα γνωρίζει ο Δήμος εάν έχει αυτά τα χρήματα περίσσευμα και αν η χρονική στιγμή συμπίπτει με ευτυχή κατάληξη αγοράς μιας και η συγκεκριμένη έκταση προορίζεται από το ΤΑΙΠΕΔ για δημιουργία εξοχικών κατοικιών και… οι ορέξεις πολλών (που δεν γνωρίζουν την μη αποκατάσταση της οικείας χωματερής) να έχουν ανοίξει!