Αρχική Ν. Αρκαδίας Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Τρίπολη, στο « Χωριό των Χριστουγέννων»...

Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Τρίπολη, στο « Χωριό των Χριστουγέννων» !!!!!

Η πιο παραμυθένια γιορτή των Χριστουγέννων στην Τρίπολη

Το « Χωριό των Χριστουγέννων» στην πλατεία Άρεως , θα μας μεταφέρει από τις 20 Δεκεμβρίου 2013(ώρα έναρξης 6.00μμ) έως τις 6 Ιανουαρίου 2014 ,για Τρίτη συνεχή χρονιά ,στο μαγικό κόσμο των γιορτών.

Ο Αι Βασίλης , τα ξωτικά και οι Νεράιδες των Χριστουγέννων ετοιμάζουν το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο πιο λαμπερό και φιλόξενο « Χωριό των Χριστουγέννων» , με παιχνίδια , περιπέτεια και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του Μαγικού Χάρτη που δίνει στα παιδιά ο ξωτικούλης – « Κλειδαρούλης» , ένας πολύτιμος συνεργάτης του Αι Βασίλη , οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν αλλά και να εκπαιδευτούν σε δράσεις που διαδραματίζονται στα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.

Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα…« Κλειδιά Συμμετοχής» στις δράσεις του « Χωριού των Χριστουγέννων» επάξια αποκτούν τη βεβαίωση του Επίτιμου Βοηθού του Αι Βασίλη και απολαμβάνουν μια νόστιμη λιχουδιά.

Παιδιά προσοχή … Η παρέα του Αι Βασίλη προειδοποιεί… Στο Μαγικό Χάρτη συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στις κληρώσεις Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με πολλά δώρα!

Οι δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης είναι ΔΩΡΕΑΝ. tripoli2

Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη

Νεραιδοχρώματα ( Ζωγραφική προσώπου)

Το Ατελιέ των Ξωτικών ( κατασκευές)

Παραμυθόσπιτο ( μυθοπλασία)

Το μαγικό σπίτι των Χριστουγέννων (μαγικές παραστάσεις)

Οι Λιχουδιές του Αι Βασίλη ( κέρασμα από τον Αι Βασίλη)

Χριστουγεννιάτικος παιδότοπος : Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο«Χωριό των Χριστουγέννων» συμπληρώνεται με το Καρουσέλ ,το μεγάλο παγοδρόμιο , το τρενάκι , τις κούνιες ταχύτητας , το τζάμπινγκ τραμπολίνο και το μαγικό καράβι.

Και ακόμη… Στο « Χωριό των Χριστουγέννων» θα περιηγηθείτε σε μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

O Δήμος Τρίπολης θα ενημερώσει με νέο Δελτίο Τύπου για τη μεγάλη γιορτή της έναρξης του « Χωριού των Χριστουγέννων» που κρύβει , όπως κάθε χρόνο , μεγάλες εκπλήξεις για όλους τους μικρούς φίλους.