Αρχική Ν. Αργολίδος Άργος: 3 νέα απορριμματοφόρα στη διάθεση της καθαριότητας της πόλης

Άργος: 3 νέα απορριμματοφόρα στη διάθεση της καθαριότητας της πόλης

Άλλη μια έκκληση στους δημότες για καθαριότητα

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατά καθαρό ολόκληρο το Δήμο, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για τη συνολική λύση της διαχείρισης αποβλήτων, ως αντιπρόεδρος της ΠΕΔ. Το αποτέλεσμα, που βλέπουν οι πολίτες, είναι κυρίως προϊόν της εργασίας και των καθημερινών προσπαθειών του προσωπικού καθαριότητας, το οποίο οφείλουμε όλοι να επαινέσουμε και να συνδράμουμε.
Σε ώρες δύσκολες και με όλες τις καιρικές συνθήκες σηκώνουν το βαρύ φορτίο να συλλέγουν απορρίμματα, από ένα δήμο μεγάλης γεωγραφικής διασποράς, ενώ οι απαιτήσεις των δημοτών είναι δικαιολογημένα αυξημένες, τόσο ποιοτικά όσο και χρονικά!
Για το δύσκολο έργο του προσωπικού καθαριότητας διατέθηκαν, ήδη, 3 νέα απορριμματοφόρα προκειμένου να καλυφθούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα οι ανάγκες αποκομιδής,σημειωτέον ότι το ποσό αυτό θα αποσβεστεί από τη μείωση των δαπανών συντήρησης των παλαιών οχημάτων αποκομιδής που έφταναν τα προηγούμενα χρόνια κοντά στα 250.000.
Με την ευκαιρία, κάνουμε ακόμη μια έκκληση στους δημότες να περιφρουρήσουν την καθαριότητα των δημοτικών οδών και χώρων, γιατί όπως καταλαβαίνουν όλοι δεν είναι δυνατό να έχει ο δήμος ένα συνεργείο καθαρισμού πίσω από κάθε ασυνείδητο ρυπαντή.
Στέλνουμε μήνυμα πως όλες τις κατευθύνσεις «Κρατείστε καθαρό το σπίτι σας! Κρατείστε καθαρό το δήμο μας.»