Αρχική Ρεπορτάζ Κόρινθος: Βάζουν το κλειδί στην πόρτα με φόβο (video)

Κόρινθος: Βάζουν το κλειδί στην πόρτα με φόβο (video)

«Ομολογώ πως σήμερα ( Την Παρασκευή) το πρωί που ήρθα να ανοίξω το κατάστημά μου φοβήθηκα». Η Μαρίνα Ταουξίδη, ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Κόρινθο μαρτυρά 24 ώρες μετά την ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης πως είναι θορυβημένη. Πως ανοίγει το κατάστημά της και φοβάται. «Ήταν ο τρόπος που έγινε, στο κέντρο της πόλης 8:30 το πρωί, να την δέσουν να την κλειδώσουν , να την ληστέψουν» θα πει και δυστυχώς θα παραδεχτεί πως δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνουν για να προστατευθούν.
«ότι μπορέσαμε από την πλευρά μας το κάναμε. Ενισχύσαμε μέσω του Επιμελητηρίου με ένα τζιπ την Α.Δ Κορινθίας, ξέρετε όμως πως υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και επιπλέον; Ο κόσμος πεινάει! Και ένας άνθρωπος που πεινάει δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει!»
Οι περιπολίες, απουσία και της δημοτικής αστυνομίας δεν είναι πολλές και δεν είναι συνεχείς. Υπάρχει βεβαίως η ομάδα ΔΙΑΣ ωστόσο τα περιστατικά αποδεικνύουν πως οι δράστες γνωρίζουν καλά το πότε και που βρίσκονται ώστε να δρουν χωρίς κανέναν απολύτως φόβο σκορπώντας βέβαια τέτοιον!
χ.Τ