Αρχική Ν. Κορινθίας Υπάλληλος «μαϊμού» αποσπά χρήματα από Κορίνθιους

Υπάλληλος «μαϊμού» αποσπά χρήματα από Κορίνθιους

Πληθαίνουν οι καταγγελίες στο Δήμο Κορινθίων για άτομο το οποίο εμφανίζεται ως δημοτικός υπάλληλος και ζητά χρήματα από τους δημότες εξαιτίας… της περικοπής των μισθών και της αύξησης των υποχρεώσεων!

Την Ασφάλεια Κορίνθου και την δημοτική αρχή έχει κινητοποιήσει η υπόθεση ενός ατόμου το οποίο άλλοτε ντυμένο ως υπάλληλος καθαριότητας και άλλοτε ως δημοτικός αστυνομικός χτυπά τις πόρτες των Κορινθίων, ειδικά στις περιοχές Κεραμμυδάκι και στην οδό Κολιάτσου και προφασιζόμενος τις περικοπές ζητά χρήματα.
Στις καταγγελίες αναφέρεται πως κάποιοι συμπολίτες μας έφτασαν σπίτι τους και βρήκαν το άτομο αυτό εντός της οικίας τους!
Η δικαιολογία που προβάλλει είναι πως συγκεντρώνει χρήματα είτε για λογαριασμό του δήμου είτε για να ενισχύσει τον μισθό του πράγμα το οποίο είναι αναληθές σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μελέτη.
Η δημοτική αρχή προχώρησε σε ενημέρωση προς τους πολίτες ζητώντας τους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί αφού σε καμία περίπτωση ο δήμος δεν συγκεντρώνει χρήματα μέσω υπαλλήλου για δράσεις ή ανάγκες του. Καλούνται επίσης να είναι προσεκτικοί και για την ασφάλεια τους αφού μπορεί να απειλείται και η ακεραιότητά τους.
Τα ποσά βέβαια που έχει ως σήμερα αποσπάσει το εν λόγω άτομο είναι μικρά, ο φόβος ωστόσο όπως λέει και ο λαός μας φυλάει τα έρημα… ας είμαστε προσεκτικοί!