Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Ανδρέας Μητσόπουλος νέος Πρόεδρος στην Τοπική της ΝΔ Κορίνθου

Ο Ανδρέας Μητσόπουλος νέος Πρόεδρος στην Τοπική της ΝΔ Κορίνθου

Σε διαδικασία «Καλλικράτη» το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εκλέγει νέα όργανα συγχωνεύοντας τις τοπικές ΝΟΔΕ βάση του σχεδίου που ακολούθησε και η Αυτοδιοίκησης. Η Κορινθία πλέον διαθέτει 6 Τοπικές, όσους και Δήμους με τον κ. Ανδρέα Μητσόπουλος , νέο πρόεδρο στην Τοπική της Κορίνθου να αναφέρεται στην διαδικασία αλλά και στους στόχους.
«Είμαι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής τοπικής επιτροπής Κορίνθου, όπως αυτή προέκυψε μετά την συναίνεση πέντε δημοτικών οργανώσεων, δημοτικών τοπικών οργανώσεων, οι οποίες συνενώθηκαν βάση του σχεδίου Καλλικράτη και το σχέδιο αυτό, ακολουθήθηκε και από το κόμμα στην νέα οργανωτική του δομή. Όλες αυτές λοιπόν οι αλλαγές στην οργανωτική δομή, είχανε σαν αποτέλεσμα την απαραίτητη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών. Οι δημοτικές τοπικές οργανώσεις πλέον από δεκαπέντε στην Κορινθία, γίνονται έξι, βάση του σχεδίου Καλλικράτη, ήδη εκλογές έχουνε γίνει από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και έχουνε εκλεγεί οι πρόεδροι και τα μέλη αυτών των δημοτικών επιτροπών και οι εκλογικές διαδικασίες του κόμματος, συνεχίζονται για άλλες δυο Κυριακές, αυτή την Κυριακή στις 24 Νοεμβρίου, με την εκλογή των νέων θεματικών τομέων, ανά επάγγελμα, οι οποίο θα αποτελέσουν κ μέλη της ΝΟΔΕ και τέλος την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου κορυφώνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες, με την εκλογή των προέδρων ΝΟΔΕ αλλά την Ελλάδα. Θεωρώ ότι οι φετινές εσωκομματικές εκλογές, έχουν μια επιπλέον σημαντικότητα για το λόγο ότι εβρισκόμενοι πλέον στο κατώφλι του 2014, ένα έτος το οποίο έρχεται με πάρα πολλές προκλήσεις , για να αντιμετωπίσει το κόμμα αυτές τις προκλήσεις, και αυτές τις δυσκολίες τις επί πρόσθετες, θα πρέπει στο τιμόνι του, τουλάχιστον σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, να εκλεγούν πρόσωπα τα οποία είναι νέα, άφθαρτα, αγνοί ιδεολόγοι του κόμματος και οπωσδήποτε αγωνιστές της ζωής.
Οι εκλογές όπως και την προηγούμενη φορά και τις επόμενες δυο Κυριακές, θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, ήδη το περασμένο Σάββατο, η προσέλευση των αγωνιστών του κόμματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ξεπέρασε το 50% των εγγεγραμμένων μελών από το 2009 και ασφαλώς περιμέναμε πολύ λιγότερους και είναι ευτύχημα, το ότι παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουνε στον τόπο και τις οποίες επωμίζεται και το κόμμα, παρόλα αυτά αντέχει και αγωνιζόμαστε όλοι για το καλύτερο δυνατό. Θεωρώ επίσης ότι πρέπει όλοι να είμαστε πολύ σοβαρότεροι για το νέο έτος.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αγωνιστές, της Νέας Δημοκρατίας , την λαϊκή πατριωτική βάση που με στήριξε και τελικά με εξέλεξε στην θέση του πρόεδρου της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Κορίνθου και θέλω να τους υποσχεθώ ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να φανώ και κρίσιμος όπου με χρειαστούν.»