Αρχική Ν. Κορινθίας το 1ο brevet Κορινθίας και στο Λουτράκι: ποδηλατικός γύρος της Κορινθίας ...

το 1ο brevet Κορινθίας και στο Λουτράκι: ποδηλατικός γύρος της Κορινθίας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών – ΠΕΠΑ – διοργανώνει μέσω του κ. Παναγιώτη Θεοχάρη -εκπρόσωπο της ΠΕΠΑ -, τον ποδηλατικό γύρο «1ο Brevet Κορινθίας».

Το Brevet το οποίο διεξάγεται παράλληλα σε 31 ακόμη κράτη, με χώρα προέλευσης τη Γαλλία, είναι ερασιτεχνικοί αγώνες 200 χιλιομέτρων και άνω στην άσφαλτο.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 08.00, στην πλατεία του Φλοίσβου στην Κόρινθο, με στόχο οι ποδηλάτες να διανύσουν σχεδόν όλο τον νομό Κορινθίας, μέσα από μια διαδρομή από χωριά, ιστορικά μνημεία, και την υπέροχη φύση της .

Η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση που έγινε ποτέ στον νομό Κορινθίας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα –οι οποίες έφτασαν περίπου τις 400-, θα έχει check point και στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

Σχετικά με τη διαδρομή στο Λουτράκι, οι ποδηλάτες θα περάσουν από τον Ισθμό, θα στρίψουν στην Pepsico – Ηβη με κατεύθυνση τον περιφερειακό δρόμο, από όπου διαμέσου της διασταύρωσης του Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου θα εισέλθουν στον κεντρικό δρόμο, με τελικό σταθμό τον Ισθμό (ώρες διέλευσης: 10.30 – 14.00. Δείτε τη διαδρομή εδώ : http://connect.garmin.com/activity/393767916).

Επειδή όμως ο αθλητισμός –εκτός των υπολοίπων- ενώνει τον κόσμο και μοιράζει χαμόγελα, το πιο σημαντικό στοιχείο του 1ου Brevet Κορινθίας είναι ότι ΟΛΑ τα έσοδα του ποδηλατικού αγώνα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού !

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, αγκαλιάζοντας διοργανώσεις σαν το BREVET Κορινθίας, οι οποίες συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής ενώ παράλληλά συμβάλλουν και στην εκπλήρωση των κοινωνικών σκοπών του αθλητισμού γενικότερα, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα εναλλακτικό ποδηλατικό event!

Προηγούμενο άρθρο«Εποχικό επίδομα ανεργίας: να υλοποιηθεί άμεσα η νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή του στους δικαιούχους ξενοδοχοϋπαλλήλους»
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας ΣΥΡΙΖΑ για την εργολαβία του Ξηριά το Σάββατο στις 10:30