Αρχική Χωρίς κατηγορία Δ.Μήλιος: Έχω να κάνω ακόμα πολλά στη ΝΟΔΕ Κορινθίας

Δ.Μήλιος: Έχω να κάνω ακόμα πολλά στη ΝΟΔΕ Κορινθίας

«Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας, διεκδικεί εκ νέου ο νυν Πρόεδρος Δημήτρης Μήλιος, στις εσωκομματικές εκλογές της 1ης Δεκεμβρίου 2013. Ο Δημήτρης Μήλιος δηλώνει ότι κατά το ολιγόμηνο διάστημα που έχει διατελέσει Πρόεδρος, έχει συμβάλλει ιδιαιτέρως στην ενεργοποίηση της κομματικής οργάνωσης, οργανώνοντας συστηματικά δράσεις σε ολόκληρη την Κορινθία που έχουν σχέση με το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία.
Ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., ο Δημήτρης Μήλιος έδωσε προτεραιότητα στην επίλυση του Χωροταξικού του Νομού, ενώ χάρη στη συμβολή του εγκρίθηκε το Γ.Π.Σ. Κορίνθου και είναι υπό έγκριση τα Γ.Π.Σ. Κιάτου και Τενέας.
Με παρεμβάσεις της ΝΟ.Δ.Ε. απετράπη η δημιουργία νέων λατομείων στην ευαίσθητη περιοχή Κλένιας-Αγιονορίου, ενώ προωθήθηκε η δημιουργία των 4 Λιμενικών Ταμείων Κορίνθου, Βραχατίου, Λουτρακίου και Κιάτου. Επίσης έγινε προσπάθεια για τη μείωση των αντικειμενικών τιμών του Δήμου Κορινθίων και γενικά υπήρξε πίεση στην κυβέρνηση για την επίλυση πληθώρας προβλημάτων.
Μετά από 5 μήνες επιτυχημένης πορείας στην Προεδρία της Ν.Ο.Δ.Ε. Κορινθίας της Ν.Δ., ο Δημήτρης Μήλιος ευχαριστεί τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. για την στήριξη που του παρείχαν και υπόσχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες μετά την επανεκλογή του».

Η επιστολή του Προέδρου
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ανακοινώσω την πρόθεση μου να συνεχίσω την θητεία μου ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας . Μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που έχω στη θέση του προέδρου έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε δυο κατευθύνσεις: πρώτον την αναδιοργάνωση της ΝΟΔΕ και δεύτερον το στήσιμο μιας αμφίδρομης σχέσης επικοινωνίας της ΝΟΔΕ ως κομματικό όργανο και της κοινωνίας .
Έτσι καταφέραμε να κάνουμε τις προσυνεδριακές μας δράσεις να έρθουμε σε επικοινωνία με 20 φορείς και σωματεία του νομού μας και να κάνουμε με επιτυχία και τις εκλογές για την εκπροσώπηση του νομού μας στο συνέδριο της νδ μια διαδικασία που είχε επιτυχία τόσο από την ομαλή εκλογική διαδικασία και την προσέλευση του κόσμου όσο και από την εκλογή στην πε της κ οικονόμου Αικατερίνης .
Κατόπιν δράττοντας της ευκαιρίας της κυβερνήσεως από την ΝΔ δώσαμε έμφαση στην ανάπτυξη του νομού και σε θέματα που επί χρόνια χάνονταν στις γραφειοκρατικές καλένδες . Έτσι μετά από πολλά χρόνια δημοσιεύσαμε το Γ.Π.Σ της Κορίνθου προχωρήσαμε στον καθορισμό αιγιαλού του Αγ. Νικολάου ενώ πιέζουμε για την ολοκλήρωση των γης Κιάτου ,Τενεάς και Ξυλόκαστρου έτσι ώστε ο κάθε κάτοικος του νομού να γνωρίζει την χρησιμότητα της γης του .
Προωθήσαμε κοινωνικά προβλήματα και με την βοήθεια των βουλευτών μας κάναμε διαβήματα αλλά και επερωτήσεις στην βουλή για μείζονα θέματα όπως τιμή δραστηριοποίηση νέων λατομείων στην περιοχή της Κλένιας καθώς και προτάσεις για νέες τιμές των αντικειμενικών αξίων της γης …θέλω ακόμα να κάνω πολλά πιστεύω στους ανθρώπους μας στα στελέχη μας στου νεοδημοκράτες γι αυτό ζητώ την στήριξη σας, όλοι μαζί μπορούμε
Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Μήλιος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κορινθίας