Αρχική Χωρίς κατηγορία Που θα χτυπήσει στην Πελοπόννησο η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Που θα χτυπήσει στην Πελοπόννησο η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στις δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα, όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σε νέο έκτακτο δελτίο της.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες είναι το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος, ενώ σταδιακά από το βράδυ της Τετάρτης περιοχές της Στερεάς, η Αττική, η Εύβοια και τις νυχτερινές ώρες πιθανόν τα έντονα καιρικά φαινόμενα να πλήξουν νησιά των δυτικών Κυκλάδων αλλά και περιοχές της δυτικής Κρήτης.
Την Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στο Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και σταδιακά το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, γρήγορα τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο και σταδιακά έως το βραδύ της Πέμπτης στις ηπειρωτικές περιοχές και της Σποράδες ενώ τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Για την Παρασκευή, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι θα επηρεαστούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα Δωδεκάνησα και οι νοτιότερες περιοχές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου έως τις πρωινές ώρες.