Αρχική Χωρίς κατηγορία Μιλά ξανά για «λαμόγια» αλλά δεν τα κατονομάζει ο Τατούλης

Μιλά ξανά για «λαμόγια» αλλά δεν τα κατονομάζει ο Τατούλης

«Δεν τα κατονομάζω , γιατί κάποιος που τα κατονόμασε παλιότερα έπειτα τα αγκάλιασε» είπε ο Περιφερειάρχης σκορπώντας ερωτηματικά για την μελλοντική δική του πρόθεση!

«Στη Νέα Πελοπόννησο» που οραματίζεστε και για την οποίαν όπως λέτε εργάζεστε, συμβαδίζει το νόμιμο με το ηθικό;» Αυτό ήταν το ερώτημα που τέθηκε από το ΣΗΜΕΡΑ και το super στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη κατά την παρουσία του στην Π.Ε Κορινθίας το μεσημέρι της Τετάρτης. Η απάντηση δεν ξένισε αφού κινήθηκε στα πλαίσια της πολύχρονης παρουσίας του Περιφερειάρχης τα κοινά κατά την οποίαν ως ο ίδιος είπε «δεν έχει ακουστεί το παραμικρό». Προφανώς ο Πέτρος Τατούλης δεν περιλαμβάνει στα «ακούσματα» τις αναφορές για την συμμετοχή των εταιριών της οικογένειας του στα δημόσια έργα της περιφέρειας που ο ίδιος ηγείται , «ακούσματα» τα οποία έχουν φιλοξενηθεί σε αθηναικές εφημερίδες αλλά έχουν φτάσει και στο ελληνικό κοινοβούλιο μέσα από ερωτήματα που έχουν καταθέσει Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. «Ακούγονται αυτά από παραπολιτικές φωνές και «λαμόγια»» μας είπε ο Περιφερειάρχης αρνούμενος να τα κατονομάσει αν και εκλήθη με σαφήνεια. «Έχετε πρόθεση να κατονομάσετε τα λαμόγια , δεδομένου ότι αυτά σας κατονομάζουν» το ερώτημα για να ληφθεί ως απάντηση «Δεν έχω καμία διάθεση να κατονομάσω γιατί κάποιος που τα κατονόμασε παλιότερα έπειτα τα αγκάλιασε. Δεν θα κατονομάσω γιατί έτσι θα κάνω παίκτες της κοινωνίας αυτούς τους τύπους» και το ερώτημα εύλογο: Μήπως δεν κατονομάζει ο Περιφερειάρχης επειδή έχει πρόθεση να τα αγκαλιάσει κάποια στιγμή; Κι αν όχι προς τι η συγκεκριμένη αναφορά;
Υ.Γ: Εκείνοι οι εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης που έσπευσαν να αναγράψουν πως «άστραψε και βρόντηξε ο ΤΑΤ για τα λαμόγια των ΜΜΕ» ας είναι περισσότερο προσεκτικοί. Ο Περιφερειάρχης δεν ανέφερε ποτέ «λαμόγια των ΜΜΕ» και όχι εκ παραδρομής όπως όλοι μπορούμε να φανταστούμε!