Αρχική Ν. Αρκαδίας Το “Σεμέλη Μαντινεία” στα 10 καλύτερα κρασιά του κόσμου!

Το “Σεμέλη Μαντινεία” στα 10 καλύτερα κρασιά του κόσμου!

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Τρίπολης και του κ. Λεωνίδα Νασσιάκου, εκπροσώπου εταιρείας κρασιών πραγματοποιήθηκε σήμερα, προκειμένου να δοθούν συγχαρητήρια στην εταιρεία του κ.Νασιάκου, καθώς το εμφιαλωμένο κρασί του με την ονομασία ‘’Σεμέλη Μαντινείας’’, τιμήθηκε στην Αμερική ως ένα από τα δέκα καλύτερα κρασιά που κυκλοφορούν στο εξωτερικό.
nasiakos

Όπως ανέφερε ο κ.Νασσιάκος, έγκριτοι δημοσιογράφοι σε θέματα οίνου, ανέδειξαν το παραπάνω κρασί ως ένα από τα δέκα καλύτερα που κυκλοφορούν στις αγορές του εξωτερικού. Ο κ.Νασσιάκος σε συνέντευξη του ανέφερε πως είναι πολύ περήφανος για την διάκριση αυτή καθώς είναι το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης προσπάθειας, η οποία ξεκινά από τον πατέρα του το 1970. ‘’Πιστέψαμε στην Μαντινεία και η διάκριση αυτή ήρθε να μας επιβραβεύσει περίτρανα για αυτή την επιλογή μας. Πιστεύουμε στην αρκαδική γη και στα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία μας προσφέρει απλόχερα’’.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος αφού συνεχάρη και προσωπικά τον κ.Νασσιακο ανέφερε:’’Σε μια περίοδο κρίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναδεικνύονται τα ελληνικά προιόντα και να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε τόσα άλλα. Η διάκριση αυτή αποτελεί και μια διάκριση για την περιοχή γενικότερα και ευελπιστούμε πως σύντομα θα έχουμε πολλές τέτοιες διακρίσεις για ελληνικά προιόντα τα οποία είναι υψηλού επιπέδου όσον αφορά την ποιότητα’’.\\

Τέλος ο κ.Νασσιάκος τόνισε πως ο δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά τα προϊόντα της περιοχής και βοηθάει στην ανάδειξη τους με όλες του τις δυνάμεις.