Αρχική Ν. Αρκαδίας Το ιστορικό Ράλλυ «24 ώρες Ελλάδα» στην Τρίπολη ,το Σάββατο 12 ...

Το ιστορικό Ράλλυ «24 ώρες Ελλάδα» στην Τρίπολη ,το Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το ΣΙΣΑ διοργανώνουν το 16ο Ράλλυ με τίτλο “24 Ώρες Ελλάδα”( 12-13 Οκτωβρίου) που θα περάσει για πρώτη φορά από την Πελοπόννησο και από το Δήμο Τρίπολης .
Για 16η φορά το «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ» ένα από τα δυσκολότερα «cult» regularity-ακριβείας long distance ράλλυ συμπεριλαμβάνει στη διαδρομή του και τοποθεσίες της Αρκαδίας.
Πληρώματα και αυτοκίνητα θα δοκιμαστούν για 24 ώρες, μέρα & νύχτα, σε μοναδικές διαδρομές.

Οι νέοι της Τρίπολης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ιστορικά αυτοκίνητα από το 1962-1984 που έχουν συνδεθεί με την εποχή της αυτοκίνησης ενώ οι παλαιότεροι θα φέρουν στο νου αναμνήσεις από εκείνη την εποχή .
Τα 60 περίπου πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο ράλλυ θα βρίσκονται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 το βράδυ ,στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου και θα μείνουν μέχρι τις 2 τα πρωί της Κυριακής όπου και θα γίνει η ανασυγκρότησή τους.

Τα αυτοκίνητα μετά την Τρίπολη θα συνεχίσουν την διαδρομή τους προς την Τεγέα ,τον Άγιο Πέτρο και την Καστάνιτσα από όπου θα περάσουν στην Αργολίδα. Ο τερματισμός θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στα Μέγαρα.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς και ο Αλητάρχης του ράλλυ Κώστας Τσιπλιανιώτης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα ΜΜΕ τόνισαν ότι πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα regularity, τον σημαντικότερο μετά το ράλλυ Ακρόπολης και για το λόγο αυτό καλούν όλους στην πλατεία Αγίου Βασιλείου για να θαυμάσουν τα παλιά αυτοκίνητα που έχουν τη δική τους ιστορία.