Αρχική Ν. Αρκαδίας Tρίπολη: Ξεκινά η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Tρίπολη: Ξεκινά η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Σε συνέντευξη του ο αντιδήμαρχος, κ.Μπούρας Ανδρέας, μας γνωστοποίησε πως άμεσα η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται στον Δήμο Τρίπολης, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, το οποίο από αφενός προσβάλει την αισθητική των πολιτών και αφετέρου ευθύνεται για μέρος της περιβαλλοντικής ρύπανσης , καθώς τα οχήματα που έχουν εγκαταλειφθεί αποτελούν εστίες μόλυνσης και αποτελούν και κίνδυνο για τυχόν τραυματισμούς μικρών παιδιών που παίζουν τριγύρω.

Όπως ανέφερε ο κ.Μπούρας, η διαδικασία είχε αρχίσει μέσω του δήμου με την διενέργεια διαγωνισμού, ο οποίος ολοκληρώθηκε και κατοχυρώθηκε η περισυλλογή στον κ. Μεγρέμη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Ο ανάδοχος που επιλέχθηκε θα περισυλλέγει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα και θα πληρώνει συγκεκριμένο τίμημα στο δήμο για κάθε ένα από αυτά.Η συγκέντρωση θα γίνεται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, στον χώρο του κ.Μεγρέμη.

Τέλος να αναφερθεί πως πέρυσι κατεγράφησαν 100 οχήματα, ενώ μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί 84 αυτοκίνητα. Ο κ.Μπούρας λοιπόν ζήτησε από τους πολίτες να επικοινωνούν με τη γραμμή δημότη και να αναφέρουν περιπτώσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων, τα οποία ίσως δεν έχουν εντοπιστεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.