Αρχική Ν. Αρκαδίας Σ.Σαββάκης: Πως δεν θα πληρώσετε το τέλος επιτηδεύματος!

Σ.Σαββάκης: Πως δεν θα πληρώσετε το τέλος επιτηδεύματος!

Σώζουν από το τέλος επιτηδεύματος φυσικά πρόσωπα και εταιρίες οι κοινότητες! Η νέα οδηγία μιλά για απαλλαγή όλων όσων έχουν την έδρα τους σε πρώην κοινότητες κάτω των 500 κατοίκων!

Ακόμα και εκείνοι που έχουν πληρώσει το τέλος μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω με μια αίτηση στην εφορία. Όσοι δεν το έχουν αποπληρώσει μαζί με την αίτηση θα χρειαστούν και βεβαίωση από το δήμο της περιοχής τους η οποία αναγκαία για να εκδοθεί είναι η βεβαίωση πρώτιστος μηχανικού. Οι ενδιαφερόμενοι θα κατεβάσουν από το google χάρτη με την περιοχή της επιχείρησης τους , την τοποθεσία και της οποίας θα βεβαιώσει ο Μηχανικός. Με τον τρόπο αυτό θα επέλθει η απαλλαγή από ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, ήδη έχει σταλεί στα φυσικά πρόσωπα και αγγίζει τα 650 ευρώ αλλά και στις εταιρίες της τάξεως των 400 ευρώ για το οικονομικό έτος 2011.

Για τα νέα δεδομένα ο αντιδήμαρχος της Τρίπολης Σάββας Σαββάκης παρείχε ενημέρωση χθέ στο βράδυ στο δημοτικός υμβούλιο Τρίπολης αλλά και στους ενδιαφερομένους με συνέντευξή του στο peloponnisosnews.gr