Αρχική Ν. Κορινθίας ΚΙΑΤΟ: Αλλαγές στο συνδυασμό την τελευταία στιγμή! Οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι

ΚΙΑΤΟ: Αλλαγές στο συνδυασμό την τελευταία στιγμή! Οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι

«Α) Την Κυριακή 23 Φλεβάρη,10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου , συγκαλείται ολομέλεια της παράταξης με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση από τη συντονιστική επιτροπή, για την πορεία των οργανωτικών διεργασιών συγκρότησης ψηφοδελτίου και ανάδειξης του υποψήφιου δημάρχου.
2. Διαδικασία εκλογής του υποψήφιου δημάρχου που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Μάρτη 2014.
 τρόπος εκλογής του επικεφαλής.
 εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή της διαδικασίας.
3. Επικαιροποίηση του «μητρώου μελών» της δημοτικής παράταξης.
(σύμφωνα με το οργανωτικό λειτουργίας αυτά τα μέλη θα έχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» στη διαδικασία της 9ης Μαρτίου)
4. Ονοματοδοσία της παράταξης.
 παρουσίαση της ενδεικτικής ηλεκτρονικής δημοσκόπησης, που έγινε με τα ήδη κατατεθειμένα ονόματα: α) Αντικαλλικρατικό -Αυτοδιοικητικό Μέτωπο Ανατροπής (ΑΝΤ.Α.Μ.Α.), β) Ένωση Σικυωνίων (ΕΝΩ.ΣΙ.) γ) Παρέμβαση Σικυωνίων Πολιτών δ) Με στόχο και όραμα ε) Αλλάζουμε πορεία,
 κατάθεση νέων προτάσεων.
 Απόφαση.
5. Επικαιροποίηση και κλείσιμο των υποψηφιοτήτων για την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ»
 Ολιγόλεπτες τοποθετήσεις επί των υποψηφιοτήτων.
6. Πολιτική τοποθέτηση (δεκάλεπτη) των μελών της παράταξης, που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής του επικεφαλής της ως υποψήφιοι.
Β) Τέλος πληροφορούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης ότι οι μέχρι στιγμής εκπεφρασμένες διαθεσιμότητες για την ανάληψη του ρόλου του επικεφαλής της είναι:
(με αλφαβητική σειρά)
1. Γιαννόπουλος Σπύρος
2. Ηλιακόπουλος Δημήτρης
3. Μαυραγάνη Κυριακή (Κούλα)
4. Χουσελάς Βαγγέλης.
Τα παραπάνω αναφερόμενα ιδρυτικά μέλη της παράταξης συνυπογράφουν το παρόν δελτίου τύπου, που επέχει και θέση κατάθεσης υποψηφιότητας «υποψήφιου δημάρχου» στα όργανα της δημοτικής παράταξης.
*Υπενθυμίζεται ότι η λίστα των υποψηφιοτήτων »υποψήφιου δημάρχου» θα κλείσει στην ολομέλεια της 23ης Φλεβάρη».