Αρχική Χωρίς κατηγορία Η Δημοσκόπηση της ΝΔ για την Πελοπόννησο/ Ποιός παίρνει κεφάλι και που!

Η Δημοσκόπηση της ΝΔ για την Πελοπόννησο/ Ποιός παίρνει κεφάλι και που!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νυν δήμαρχος Τρίπολης στην μέτρηση που έκανε η MRB φαίνεται να προηγείται πάνω από 15 μονάδες από τον 2ο Δημήτρη Παυλή ενώ στο Ναύπλιο φαίνεται πως από τον 1ο γύρο παίρνει το Δήμο ο Δημήτρης Κωστούρος.
Διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από την μέτρηση που έκανε η MRB για λογαριασμό της ΝΔ ο Χρήστος Γραμματικόπουλος φαίνεται να είναι πίσω από το νυν Δήμαρχο πάνω από 25 μονάδες!!!!
Ενώ βέβαια τα μεγαλύτερα ποσοστά από τους δήμους της περιφέρειας κάνοντας κυριολεκτικά περίπατο φαίνεται ότι συγκεντρώνει ο νυν Δήμαρχος Καλαμάτας ο οποίος εξασφαλίζει πάνω από το 57% των προτιμήσεων των Καλαματιανών αφήνοντας πίσω τον επόμενο υποψήφιο πάνω από 30 μονάδες!
Στο Δήμο Κορίνθου φαίνεται σαφές προβάδισμα του νυν Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού έναντι της πιθανής υποψηφιότητας του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλου ενώ αρκετά χαμηλά είναι και η υποψηφιότητα από πλευράς Κίνησης Πολιτών του κυρίου Κασσίμη.
Στο δε Δήμο Άργους – Μυκηνών ο Δημήτρης Καμπόσος χωρίς έως τώρα να έχει κάποια υποψηφιότητα απέναντί του , φαίνεται να κινείται κοντά στο 35% ενώ ένα ακόμα 35% φαίνεται να μην τον ψηφίζει .
Στην δύναμη των κομμάτων φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΝΔ να είναι λίγο πάνω από το 20% ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 15%, το ΠΑΣΟΚ κοντά στο 5% η Χρυσή Αυγή γύρω στο 11% οι δε υπόλοιποι κινούνται μεταξύ 2,5% και 4%.
Ενώ η συσπείρωση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερβαίνει το 66% .
Στη δε Περιφέρεια φαίνεται να προηγείται ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με ποσοστά σύμφωνα με πληροφορίες μας λίγο κάτω από το 30% με 2η την Φεβρωνία Πατριανάκου και τρίτο το Θανάση Πετράκο.
Στη μέτρηση για την περιφέρεια η MRB φαίνεται να έχει βάλει ερωτήματα του στιλ: «θα τον ψηφίζατε ή μάλλον θα τον ψηφίζατε;» από τη μια πλευρά και «δεν θα τον ψήφιζα» απ την άλλη ενώ δεν υπήρχαν στις υποψηφιότητες ως προς την πρόθεση ψήφου υποστηρίξεις από κόμματα ή χρίσματα κομμάτων.