Αρχική Χωρίς κατηγορία Στον Γολγοθά της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών

Στον Γολγοθά της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών

Το όριο ταχύτητας δεν ξεπερνά σε κανένα σημείο τα 50 χιλιόμετρα και όμως! Αν με αυτά ταξιδεύεις στην Παλιά Εθνική Κορίνθου – Πατρών το σίγουρο είναι να υποστείς κόρνες, νεύρα και ένα “στόλισμα” εκ των ουκ άνευ αφού κάποιοι θεωρούν πως η οδός είναι ταχείας!Η παλιά εθνική συσσωρεύει εδώ και χρόνια πολλά προβλήματα. Τελευταίο ήρθε να προστεθεί εκείνο των βαρέων οχημάτων τα οποία επιλέγουν να κινηθούν σε αυτήν προς αποφυγήν των διοδίων στο σταθμό του Ζευγολατιού. Η αύξηση του κομίστρου βλέπετε διόλου ευκαταφρόνητη γι αυτό και η επιλογή της παλιάς εθνικής μονόδρομος! Την ίδια τακτική ακολουθούν βέβαια και πολλά ιχ , τα οποία κυρίως έχουν την πολυτέλεια να αναπτύσσουν ταχύτητα αλλά και την αγένεια να σε εγκαλούν να ταξιδεύεις στα επιτρεπτά όρια αφού μάλλον θεωρούν πως συνεχίζουν να ταξιδεύουν στη νέα εθνική απλά.. δίχως διόδια!
Ο κίνδυνος ατυχήματος είναι αυξημένος ένεκα της ύπαρξης των κάθετων στην παλιά εθνική οδό δρόμων οι οποίοι εξυπηρετούν τα χωριά της Βόχας και τους οποίους δρόμους πολλές φορές “ξεχνούν” όσοι κινούνται στην κύρια οδική αρτηρία.
Η επιβάρυνση από τα βαρέα οχήματα τώρα δεδομένη και στο οδόστρωμα αλλά και στην κίνηση γι αυτό και όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί αφού κάτι άλλο.. μάλλον δεν προβλέπεται να γίνει!