Αρχική Ν. Κορινθίας Στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σταματόπουλου για τον Δήμο Σικυωνίων ο Γιώργος Τσολάκος

Στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σταματόπουλου για τον Δήμο Σικυωνίων ο Γιώργος Τσολάκος

Γεννήθηκα στο Κρυονέρι Κορινθίας το έτος 1969. Μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Γενικό Λύκειο Κιάτου, φοίτησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Από το έτος 1995, έως σήμερα, ασκώ ανεξάρτητη επαγγελματική δραστηριότητα ως λογιστής – φοροτεχνικός – σύμβουλος επιχειρήσεων με έδρα το Κιάτο Κορινθίας. Διατέλεσα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σικυωνίων από το έτος 2007, έως το έτος 2010. Είμαι εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το έτος 2014, έως σήμερα.

Αποδέχθηκα, με χαράκαι αίσθημα ευθύνης, την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, που επί σειρά ετών ασκεί τα καθήκοντά του με σύνεση, διαφάνεια και εντιμότητα, να συμπεριληφθώ, μεταξύ των αξιόλογων συνυποψηφίων μου, στο συνδυασμό του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ (ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ)».

Με όποιον τρόπο μπορώ και από όποια θέση κι αν βρεθώ, νιώθω ότι έχω την υποχρέωση να ανταποδώσω στους συμπολίτες μου, αλλά και στους κατοίκους του Δήμου Σικυωνίων, όλα όσα εκείνοι μου έχουν προσφέρει καθόλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας και να συνδράμω στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μου.