Αρχική Eπικαιρότητα Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον χαμό του Τζόσεφ Σουράλ – Οι...

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον χαμό του Τζόσεφ Σουράλ – Οι εικόνες από το στραπατσαρισμένο βαν

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή.

Ο Τσέχος διεθνής επιθετικός της Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες από το σύλλογο, ενώ επέστρεφε από ένα εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή.

Επτά παίκτες της Αλάνιασπορ είχαν νοικιάσει ένα μίνι λεωφορείο VIP για να επιστρέψουν μετά την χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Καϊσερίσπορ και το λεωφορείο συνετρίβη περίπου 5 χλμ. από τη νότια παράκτια πόλη Αλάνια, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu.

Οι υπόλοιποι παίκτες και το προσωπικό της ομάδας επέστρεψαν με το λεωφορείο της ομάδας ή με δική τους πρωτοβουλία, ανέφερε το Anadolu, προσθέτοντας ότι ο οδηγός του λεωφορείου VIP κρατήθηκε μετά το ατύχημα και ξεκίνησε έρευνα.

Στο μίνι βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος και ο Παπίς Σισέ χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ δεν ήταν ούτε ο Βιγιαφάνιες, ούτε ο Τζαβέλας. Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με την Καϊσερισπορ, ενώ ο Έλληνας αμυντικός, ήταν εκτός αποστολής.

Ο πρόεδρος της ομάδας Χασάν Καβούσογλου ανέφερε ότι ο οδηγός κοιμήθηκε πίσω πάνω στο τιμόνι του μίνι λεωφορείου. Ένας δεύτερος οδηγός κοιμόταν εκείνη τη στιγμή.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβα από τον επικεφαλής της αστυνομίας, παρόλο που υπήρχαν δύο οδηγοί στο όχημα, ήταν και οι δύο κοιμησμένοι. Η συντριβή συνέβη ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος», ανέφερε ο Καβούσογλου. Είπε ότι οι άλλοι έξι παίκτες που τραυματίστηκαν στη συντριβή δεν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 28χρονος Σουράλ επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο από την Σπάρτα Πράγας.

Δείγμα της σφοδρότητας της σύγκρουσης αποτελούν οι εικόνες από το στραπατσαρισμένο βαν οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Αιτία της τραγωδίας ήταν πως ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα…

Συγκλονισμένος ο Τζαβέλας με Σουράλ:«Απίστευτο πραγματικά. Καλό Παράδεισο Ιωσήφ»

Ο Γιώργος Τζαβέλας δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο του του συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ, στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Αλάνιασπορ.

«Ο Θεός να δίνει δύναμη κ να προστατεύει τα αγγελούδια σου, τη γυναίκα και όλη σου την οικογένεια! Απίστευτο πραγματικά. Καλό Παράδεισο Ιωσήφ», έγραψε στο instagram ο Έλληνας αμυντικός, που ήταν εκτός αποστολής.

Όπως είναι γνωστό ο 28χρονος Τσέχος διεθνής επιθετικός, Γιόζεφ Σουράλ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες από το σύλλογο, ενώ τους επέστρεφε τον εκτός έδρας αγώνα με την Κασϊσερισπορ (1-1), όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή. Στο μίνι βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος και ο Παπίς Σισέ χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό, όπως επίσης και οι Κόκερ, Μπαϊάνο.

Το μήνυμα του Βιγιαφάνες για τον Σουράλ

Σοκαρισμένος είναι ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Παναιτωλικού και Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνες, από τον θάνατο του συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ, στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Αλάνιασπορ.

«Τι μπορώ να πω φίλε μου; Ελπίζω να αναπαυθείς εν ειρήνη και να προσέχεις την οικογένεια σου από εκεί που είσαι. Θα μας λείψεις και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε στο instagram o Βιγιαφάνες, που αγωνίστηκε βασικός στην ισοπαλία (1-1) με την Καϊσερισπορ, αλλά επέστρεψε με το πούλμαν της ομάδας.

O Γιόζεφ Σουράλ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες από το σύλλογο, ενώ επέστρεφε τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή. Στο μίνι βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος και ο Παπίς Σισέ χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό, όπως επίσης και οι Κόκερ, Μπαϊάνο.

Συλλυπητήρια από Μπεσίκτας στην Αλάνιασπο

Συλλυπητήρια από την Μπεσίκτας για το τραγικό δυστύχημα της Αλάνιασπορ, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Τέου διεθνή επιθετικού της , Γιόζεφ Σουράλ.

«Είμαστε στο πλευρό της Αλάνιασπορ και της οικογένειας του παίκτη, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες του θλιβερού περιστατικού», ανέφερε στην ανακοίνωσή της σύλλογος της Κωνσταντινούπολης

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Γιόζεφ Σουράλ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες από το σύλλογο, ενώ επέστρεφε από ένα εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή.

Στο μίνι βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος και ο Παπίς Σισέ χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό, όπως επίσης και οι Κόκερ, Μπαϊάνο, Οουέλινγκτον και Σάκι.

Ο Βιγιαφάνιες που αγωνίστηκε βασικός, επέστρεψε με το πούλμαν, ενώ ο Τζαβέλας. ήταν εκτός αποστολής.