Αρχική Ν. Κορινθίας Αγιασμός στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας υπό την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Αγιασμός στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας υπό την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη (Βίντεο)

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Παρασκευή 31/8/2018 στην Κόρινθο όπου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της ΝΟΔΕ Κορινθίας.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χ. Κορδώσης, ο Βουλευτής ΝΔ Κορινθίας Χρήστος Δήμας, ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Καρπούζης, πρώην Βουλευτές του νομού, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και πολλοί Νεοδημοκράτες που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν ο καθένας ξεχωριστά για λίγο με τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Μετά τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. μετέβη στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου στο Πανεπιστήμιο και καθ’ όλη την διαδρομή σταμάτησε σε όλα τα μαγαζιά για να μιλήσει με τους καταστηματάρχες, τους πελάτες αλλά και περαστικούς.

Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη ξεκίνησε περίπου στις 20.00 (όπως είδατε απευθείας στο SUPER TV), το Δημοτικό θέατρο ήταν ασφυχτικά γεμάτο ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεντρώθηκε στα προβλήματα των νέων αφού η ομιλία του γινόταν στα πλαίσια ……… της ΟΝΝΕΔ. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τραγωδία στο Μάτι, στο έγκλημα στου Φιλοπάππου αλλά και στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.