Αρχική Ρεπορτάζ Με το κεφάλι ψηλά έφυγαν τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου

Με το κεφάλι ψηλά έφυγαν τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου

Πάνω από 500 θεατές στις παγωμένες κερκίδες του ΔΑΚ Λέρνας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση μεταξύ του Φείδον Άργους και Άρη Κορίνθου για την β΄ εθνική κατηγορία.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν γρήγορο τέρμα με αποτέλεσμα η ομάδα του Άρη να αιφνιδιαστεί και να μην μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και πέτυχαν τρία γκολ. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Χ. Καρσιώτη βγήκε αποφασισμένη και κυνήγησε όχι μόνο το σκορ αλλά και την ανατροπή.Έτσι κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα φτάνοντας πολύ κοντά στην ισοφάριση,και προκαλώντας πανικό με την επίδοση της. Οι γηπεδούχοι περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν το τελικό σφύριγμα που θα κλείδωνε και την νίκη.Να αναφερθεί ότι η ομάδα του Άρη Κορίνθου στον ά γύρο είχε νικήσει με σκορ 3-1 αλλά λόγω ένστασης που είχε υποβάλει η ομάδα του Φείδον δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς. Τώρα οι κιτρινόμαυρες θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά της προπόνησης μέχρι τις 5 Μαρτίου που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πάλι εκτός έδρας την ομάδα του Πύργου.

Δήλωση Ναταλίας Δερμετζόγου από Άρη Κορίνθου

Ειναι η πρώτη φορα που δεν στενοχωρηθηκα για την ήττα μας!!σε ενα παιχνίδι τιμής για εμάς σταθήκαμε ατυχές,με μια διαιτησία κόντρα για αλλη μια φορα..το ξέραμε ομως!!αυτο που με ικανοποιεί ειναι ολα τα πρόσωπα εκείνων που έδειχναν μονο φόβο μετα τη μείωση τ σκορ..μεσα σε 5 λεπτά αποδείξαμε τι ομαδα ειμαστε!! #μονο_αρης

Ρεπορτάζ-βίντεο Θεοδόσης Πιπέρης