Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της νύχτας σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ινάχου, στην πόλη του Άργους, προκαλώντας αναστάτωση στους ενοίκους της περιοχής.
Στο διαμέρισμα βρίσκονταν μία 40χρονη γυναίκα μαζί με την ανήλικη κόρη της. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα στον χώρο, με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός στις αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Άργος και το Ναύπλιο, οι οποίες επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η αστυνομία προχώρησε στον αποκλεισμό της περιοχής για λόγους ασφαλείας.
Η 40χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Άργους φέροντας σοβαρά εγκαύματα, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προληπτικά και η ανήλικη κόρη της, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι η πυρκαγιά πιθανότατα ξεκίνησε από αναμμένα κεριά μέσα στο διαμέρισμα.
Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις απομάκρυναν προληπτικά όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος.
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Βίντεο:








