Αρχική Ν. Κορινθίας Το Αριστοτέλειο στη 2η Συμπεριληπτική Ημερίδα Κολύμβησης – Μάθημα Ζωής και Συνύπαρξης...

Το Αριστοτέλειο στη 2η Συμπεριληπτική Ημερίδα Κολύμβησης – Μάθημα Ζωής και Συνύπαρξης (Φωτογραφίες)

Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορίνθου, οι μαθητές μας είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στη 2η Συμπεριληπτική Ημερίδα Κολύμβησης – μια ξεχωριστή πρωτοβουλία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εφυραίος ΑΘΛΟΣ, που με συνέπεια και ψυχή υπηρετεί τις αξίες της ισότητας, της αποδοχής και της αλληλεγγύης.
~
(..): «Η συνεργασία γενικής και ειδικής αγωγής ξεπέρασε τα όρια ενός αθλητικού γεγονότος. Ήταν ένα αληθινό μάθημα ζωής. Μια γέφυρα ενσυναίσθησης, αλληλοσεβασμού και κοινής χαράς. Οι μαθητές μας στάθηκαν δίπλα στους συμμετέχοντες, όχι ως απλοί θεατές αλλά ως συνοδοιπόροι σε μια εμπειρία που μας ενώνει και μας εξελίσσει ως ανθρώπους».
~ Θερμά Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στην πρόεδρο του ΚΔΑΠ, κα Γουμπούρου Γεωργία, η οποία με αγάπη, διορατικότητα και προσωπική ευαισθησία εμπνέει καθημερινά.
~ «Η συμμετοχή μας δεν ήταν απλώς παρουσία. Ήταν θέση – υπέρ του ανθρώπου, υπέρ του “μαζί”»!
Φωτογραφίες: