Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει ένα δίωρο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Αξιοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ www.promitheus.gov.gr από τους οικονομικούς φορείς», την Τετάρτη (30/4) και ώρα 6:30΄μμ.
Το σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία και με την ευγενική συμμετοχή της κ. Μαρίας Σταθογιάννη, προϊσταμένης Τμήματος Υποστήριξης & Εκπαίδευσης Χρηστών ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Ολοκληρωμένου Πληροφορικού Συστήματος – Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων), αλλά και με την υποστήριξη του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέσω του συνδέσμου https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=mfd7d7017d0113ff6faa978761bc4a306.
Συντονιστής θα είναι ο κ. Πέτρος Ζουμπούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλ/λων Επιμ/ρίων ΠΗΙΝΔΕ. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:
-η διαδικασία απόκτησης κωδικών πρόσβασης στο ΕΣΗΔΗΣ
-η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ www.promitheus.gov.gr με προβολή κύριων σημείων όπως η εύρεση διαγωνισμών, υποβολή ερωτημάτων, εγχειρίδια χρήσης, συμπλήρωση του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ) κ.α.
-η διαδικασία υποβολής προσφοράς μέσω ΕΣΗΔΗΣ με παράδειγμα σε πραγματικό χρόνο.
Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη είναι δωρεάν, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του.