Η ανάρτηση του Χρυσοβαλάντη Μέλλου, Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, προειδοποιεί για μια απάτη που κυκλοφορεί, με την οποία επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως κωδικούς τραπεζών, από μέλη ιατρικών συλλόγων σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, κάποιος, προσποιούμενος τον Παναγιώτη Αρσενίου ή κάποιον άλλο αξιωματούχο από υπηρεσίες όπως η ΑΑΔΕ, το IRIS, τράπεζες ή ιατρικούς συλλόγους, επικοινωνεί με ιατρούς μέσω τηλεφώνου, προσπαθώντας να αποσπάσει ευαίσθητες πληροφορίες.
Η προειδοποίηση είναι σαφής: είναι απάτη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δίνονται προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία σε οποιονδήποτε επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου και ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί κάποια υπηρεσία ή οργανισμό.
Είναι σημαντικό να παραμείνουμε προσεκτικοί και να ενημερώνουμε τους γύρω μας για τέτοιες απατηλές προσπάθειες.
H Aνάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας,Χρυσοβαλάντη Μέλλου:
Από το τηλέφωνο 695587849 ή πιθανόν και άλλα, επικοινωνεί κάποιος σε μέλη όλων των ιατρικών συλλόγων της Ελλάδος, προσποιείται ότι είναι κάποιος Παναγιώτης Αρσενίου και εκ μέρους του συλλόγου ή και μελών αυτού προσπαθεί να αποκομίσει κωδικούς τράπεζας.
Προφασίζεται ότι είναι από την ΑΑΔΕ, από το IRIS, από τράπεζες ή από τον ιατρικό σύλλογο τον οικείο κι άλλα.
Είναι απάτη! Προσέξτε πάρα πολύ!
Σε καμία υπηρεσία δεν δίνουμε τα στοιχεία μας!!!