Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Σικυωνίων: Ξεκινάει αύριο 6 Ιουλίου το «Τρίαθλο 2024» στη Λίμνη...

Δήμος Σικυωνίων: Ξεκινάει αύριο 6 Ιουλίου το «Τρίαθλο 2024» στη Λίμνη Δόξα Φενεού

Στη μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο «Τρίαθλο 2024» που διοργανώνει η Transition Sports, υπό την αιγίδα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Δήμου Σικυωνίων.

Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τριαθλητική κοινότητα, καθώς όσοι έχουν συμμετάσχει μία φορά, δεν τον χάνουν ποτέ, ανεξαρτήτως αν είναι αθλητές που κάνουν μεγάλες αποστάσεις πλέον. Οι αθλητές που συμμετέχουν έχουν την επιλογή να διαγωνιστούν είτε στο  τρίαθλο (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο) είτε στο Aquabike (κολύμπι και ποδηλασία), επιτρέποντας έτσι σε όλους να απολαύσουν τη διοργάνωση με βάση τις δυνατότητές τους. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 5:00 το απόγευμα.

Η επίσημη υποδοχή των αθλητών θα γίνει απόψε Παρασκευή 5 Ιουλίου στην γραφική και πανέμορφη πλατεία της Γκούρας, όπου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Pasta Party  στην παραδοσιακή ταβέρνα «Ρέλιας» με χειροποίητα λαζάνια, κόκκινη φρέσκια σάλτσα και τοπικό τυρί.

Το Σάββατο βράδυ, οι απονομές των μεταλλίων θα λάβουν χώρα στην ταβέρνα Τρίκρηνα στο Μεσινό ακολουθούμενες από φαγητό και έπειτα πάρτι σε παραδοσιακό μπαρ-καφέ  στην Γκούρα.