Αρχική Eπικαιρότητα Ρεύμα: Από 13,5 λεπτά έως 20,5 λεπτά οι χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας...

Ρεύμα: Από 13,5 λεπτά έως 20,5 λεπτά οι χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας για τον Ιούλιο

Τη δεύτερη μεγαλύτερη έκπτωση από την έναρξη των ειδικών τιμολογίων στις αρχές του έτους προσφέρει η ΔΕΗ για τον Ιούλιο, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος, στα οποία βρίσκονται οι περισσότεροι καταναλωτές.

Η έκπτωση 31% της Επιχείρησης απορροφά σημαντικό μέρος από την ανατίμηση κατά 22% της χονδρεμπορικής τιμής του Ιουνίου, προσγειώνοντας την τιμή του ρεύματος για τα νοικοκυριά στα 0,1355 λεπτά. Πολύ κοντά στην ΔΕΗ βρίσκεται και η Φυσικό Αέριο, θυγατρική της ΔΕΠΑ Εμπορίας, η οποία διατήρησε την τιμή χαμηλά στα 0,1399 λεπτά από 0,1285 λεπτά τον Ιούνιο.

Με τις χρεώσεις που ανακοίνωσαν αργά την νύχτα οι πάροχοι για τον Ιούλιο, οι τιμές διαμορφώνονται σε ένα εύρος από 13,5 λεπτά η χαμηλότερη έως 20,5 λεπτά η υψηλότερη που προσφέρθηκε από την ΖΕΝΙΘ.

Τις χρεώσεις ρεύματος συγκράτησαν και οι άλλοι μεγάλοι εκπρόσωποι του retail, οι οποίοι προχώρησαν ακόμη και σε μειώσεις τιμολογίων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, προσφέροντας ελκυστικότερα τιμολόγια με την προϋπόθεση όμως ότι οι καταναλωτές θα είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. Αντίθετα, σημαντικές ανατιμήσεις υιοθέτησαν μεσαίοι και μικροί παίκτες της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr