Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Υλοποιούμε και άλλο ένα σημαντικό έργο. Κάνουμε δουλειά καθημερινά»

Κώστας Τζιούμης: «Υλοποιούμε και άλλο ένα σημαντικό έργο. Κάνουμε δουλειά καθημερινά»

Ο Δήμος Τρίπολης, μετά από 20 χρόνια, προχωρά στην κατασκευή της οδού Καραϊσκάκη, εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων προς τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ένα ουσιώδες και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Πανεπιστημιακής κοινότητας πλέον υλοποιείται, αφού άμεσα ξεκινούν οι απαιτούμενες εργασίες εκσυγχρονισμού της πρόσβασης προς το Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για παρεμβάσεις, που αποσκοπούν στη βελτίωση των χαρακτηριστικών της οδού για την ασφαλή διέλευση των κινούμενων οχημάτων, αλλά και των πεζών.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.770.000,00€ και περιλαμβάνει εργασίες δημιουργίας νέου οδοστρώματος πλάτους 8,50 μ. με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, κατασκευής πεζοδρομίων πλάτους 2,50μ αριστερά και 3,00μ στην απέναντι πλευρά της οδού, έργα αποχέτευσης ομβρίων, σήμανσης, έργα πρασίνου καθώς και νέος σύγχρονος οδοφωτισμός.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε: «Βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου Τρίπολης είναι η κατασκευή ασφαλών υποδομών με σύγχρονες προδιαγραφές για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες. Υποδομών που διευκολύνουν την καθημερινότητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και αυξάνουν την επισκεψιμότητα, αναδεικνύοντας το Δήμο Τρίπολης σε έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο».