Αρχική Ν. Αργολίδος Bραβεύτηκαν οι διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του...

Bραβεύτηκαν οι διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕΛ & ΕΠΑΛ (Φωτογραφίες)

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, βράβευσαν σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου τους διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Την  βράβευση από πλευράς του Δήμου έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Δαμάλας και η Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης Αναστασία Αργυροπούλου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. κ. Νεκτάριος και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Πολύδωρας Βασίλειος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού και πως οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς πρέπει να προτρέπουν τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλήματα ενώ συνεχάρη και τους μαθητές για τα αποτελέσματα τους. Τέλος, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς.