Αρχική Eπικαιρότητα ΠΑΣΟΚ: Εσωκομματικές εκλογές εντός του 2024

ΠΑΣΟΚ: Εσωκομματικές εκλογές εντός του 2024

Εντός του 2024 θα στηθούν κάλπες στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, επισημαίνουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Καθαρές λύσεις, εκλογές το 2024. Όχι χαμένος χρόνος, όχι δυαρχίες. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε διαδικασία ρευστοποίησης, δεν είναι φτωχός συγγενής του πολιτικού συστήματος αλλά πρωταγωνιστεί. Εκεί που υπήρχε συζήτηση οτι θα γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πρωταγωνιστής και επέφερε καίρια πλήγματα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Υπάρχει ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου, να είναι το ΠΑΣΟΚ εγγυητής και πρωταγωνιστής των διαδικασιών. Όλα στο προσκήνιο».

Στο μεταξύ, οι διεργασίες, οι ζυμώσεις και οι συμμαχίες κορυφώνονται ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, οπότε και αναμένεται να παρουσιάσει την πρότασή του ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Δούκας είπε ναι στο κάλεσμα Χριστοδουλάκη: «Πάμε τώρα»

Μετά το «Πάμε Χάρη;» του Μανώλη Χριστοδουλάκη, το «Πάμε τώρα» του Χάρη Δούκα, ανοίγει τον δρόμο της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του δημάρχου Αθηναίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Απάντηση στον Μανώλη Χριστοδουλάκη, που στηρίζει τον δήμαρχο Αθηναίων για την ηγεσία της παράταξης, εν μέσω εσωτερικών ζυμώσεων του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο Χάρης Δούκας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής η οποία κλείνει με τη φράση, «Χάρη, πάμε;», απάντησε: Πάμε!

Αναλυτικά η δήλωση Χ. Δούκα:

Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών.

Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!

Ρεπορτάζ ΕΡΤNews