Αρχική Ν. Αργολίδος Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου και 300 νεαρούς αθλητές το «Danaon Cup-...

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου και 300 νεαρούς αθλητές το «Danaon Cup- Lena Petraki» στο Άργος

Το τουρνουά χάντμπολ «Danaon Cup- Lena Petraki», που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διεξάγεται στο Άργος από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου. Η διοργάνωση αυτή απευθύνεται στις κατηγορίες Παμπαίδων Α’ και Β’ (U14 και U12) και έχει προσελκύσει 18 ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο, με περίπου 300 αθλητές και τους συνοδούς τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φιλοξενία των κατοίκων και να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλης Σιδέρης, καλωσόρισε τις ομάδες και τους αθλητές, τονίζοντας τη σημασία της διοργάνωσης για την προώθηση του αθλητισμού και την ανάδειξη της περιοχής.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε το τουρνουά χάντμπολ “Danaon Cup- Lena Petraki”. Αυτή η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στους νέους αθλητές να αγωνιστούν, να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν νέες φιλίες. Παράλληλα, συμβάλλει στην προβολή της περιοχής μας και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας μέσω της φιλοξενίας των συμμετεχόντων και των συνοδών τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ελπίζουμε να απολαύσουν τη διαμονή τους στο Άργος. Μεταφέρω τις ευχές του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού για καλή διαμονή και καλούς αγώνες. Ζήστε το!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σιδέρης.