Αρχική Eπικαιρότητα Πέθανε η ηθοποιός της «χρυσής εποχής» του Ελληνικού κινηματογράφου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός της «χρυσής εποχής» του Ελληνικού κινηματογράφου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου, που έπαιξε σε εκατοντάδες ταινίες της «χρυσής εποχής» του Ελληνικού κινηματογράφου.

Η ηθοποιός της «χρυσής εποχής» του Ελληνικού κινηματογράφου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό με την θλιβερή είδηση του θανάτου της να κάνει γνωστή η ανιψιά της, Αννα Στυλιανοπούλου.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε γαλήνια από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας αδελφή, θεία και γιαγιά Δέσποινα Στυλιανοπούπου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, που ήταν στο πλευρό της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας, θα μας λείψεις πολύ», έγραψε στο instagram.

H Άννα Στυλιανοπούλου, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο Happy Day για την αγαπημένη ηθοποιό και είχε αναφέρει ότι η υγεία της δεν ήταν πολύ καλή.

«Η θεία μου δεν έχει εξαφανιστεί απλά πέρασε και περνάει μια δύσκολη περιπέτεια στην υγεία της. Είχε μια απότομη πτώση στην υγεία της τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες και αποφάσισε η οικογένειά της να μπει σε μια κλινική αυξημένης φροντίδας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά της.

Αν δεν την είχαμε μεταφέρει μπορεί να είχαμε μια πολύ άσχημη εξέλιξη σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να τη βλέπουμε έτσι.Είναι δύσκολη η κατάστασή της επειδή είναι ψυχολογικά πεσμένη, επηρεάστηκε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες γιατί έχασε τους φίλους της.

Έχει μία λοίμωξη αυτή τη στιγμή που αντιμετωπίζεται. Οι γιατροί μας είπαν ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τη βλέπουμε καθημερινά όλα τα ανίψια της».