Αρχική Eπικαιρότητα ΣΤ. Κασσελάκης: Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 20% και ο ΣΥΡΙΖΑ θα...

ΣΤ. Κασσελάκης: Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 20% και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση

Για τον ΣΥΡΙΖΑ επιτυχία θα είναι «ο ελληνικός λαός να έχει επιτέλους ισχυρή αντιπολίτευση στη χώρα μας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV.

Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «είναι στα χέρια του ελληνικού λαού να στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Σας λέω με σιγουριά ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 20% αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού «εάν αυτό το κόμμα, με ό,τι έχει περάσει, και χωρίς το ΠΑΣΟΚ να έχει μπορέσει να σηκώσει ανάστημα εν μέσω των προβλημάτων μας, πάει να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στη στάση της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζοντάς την «αλά καρτ» για την περίπτωση της Ουκρανίας, ενώ μίλησε και για την Κύπρο, σημειώνοντας: «Υπήρχε μία χώρα η οποία είχε την εθνική της κυριαρχία. Αυτή η χώρα λέγεται Ουκρανία και αυτή η εθνική κυριαρχία αυτή τη στιγμή έχει καταπατηθεί. Υπάρχει κάποια άλλη χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχε την εθνική της κυριαρχίας και αυτή είναι η Κύπρος. Ό,τι κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο ένα ζήτημα έπρεπε να κάνει και στο άλλο, και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουμε τη μία εισβολή, αγνοώντας την άλλη εισβολή».

Ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας για το δυστύχημα στα Τέμπη, είπε ότι στην περίπτωση αυτή κρίνεται η αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού. Μάλιστα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να φέρει όλα τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επιχείρηση απόκρυψης βασικών αποδείξεων, οι οποίες αποκαλύπτουν τις κυβερνητικές ευθύνες και ειδικότερα του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

«Η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή τη μέθοδο, γιατί ο απώτερος σκοπός είναι να διασωθούν οι καρέκλες και τα “τζάκια”. Κάποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την πατρίδα», τόνισε μεταξύ άλλων.