Αρχική Eπικαιρότητα Ευρωεκλογές: Στην τελική ευθεία για την κάλπη – Εντείνονται οι προσπάθειες των...

Ευρωεκλογές: Στην τελική ευθεία για την κάλπη – Εντείνονται οι προσπάθειες των πολιτικών αρχηγών για συσπείρωση των ψηφοφόρων

Oι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν τις προσπάθειες τους για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους αλλά και τους αναποφάσιστους  να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών.

Από το Θησείο  ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ό,τι επιμένει στον δρόμο της πολιτικής για λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. «Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη για κάθε πολίτη και η δυσάρεστη έκπληξη για τον κ. Μητσοτάκη. Η Ελλάδα χρειάζεται την δημοκρατική παράταξη και όχι τα Tik tok  και τα επικοινωνιακά σόου κ. Κασσελάκη. Δεν χρειάζεται δύο Μητσοτάκηδες η Ελλάδα».

Από το  Σύνταγμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες να στείλουν ηχηρό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ. «Όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ να το κάνουν, να πάνε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και να καρφώσουν»

Να προσέλθουν στις κάλπες καλεί τους πολίτες ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Όταν αντιληφθεί ο ελληνικός λαός τι σημαίνει Κ. Μητσοτάκης, τότε θα καταλάβει τι μεγάλο λάθος έκανε.  Στις 9 Ιουνίου να αποφασίσουν ορθά οι Έλληνες γιατί η υγεία, η παιδεία δεν είναι προϊόντα να τα πληρώνεις».

Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Αριστερά θα πρωταγωνιστήσει στις μετεκλογικές εξελίξεις εκφράζει ο Αλέξης Χαρίτσης: «Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα»

Αισιόδοξος για την πορεία της ΝΙΚΗΣ εμφανιζεται ο Δημήτρης Νατσιος. «Θα ανέβουμε κι άλλο την Κυριακή θα κάνουμε την έκπληξη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν την Πλεύση Ελευθερίας και στην Ευρωβουλή. «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε στο Ευρωκοινοβούλιο την ισχυρή εκπροσώπηση των πολιτών. Να καταγράψουμε δυναμική εμπιστοσύνη στην Πλεύση Ελευθερίας».

Με ομιλίες και σποτ η προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώνεται αύριο τα μεσάνυχτα.