Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Nέα διοίκηση θα επιχειρήσει να βγάλει ο Παναρκαδικός

Τρίπολη: Nέα διοίκηση θα επιχειρήσει να βγάλει ο Παναρκαδικός

Σε τακτική, εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση μελών, προχωρά ο Παναρκαδικός. Η συνέλευση θα γίνει στις 12 Ιουνίου 2024, στα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο του Παναρκαδικού, στις 8 το βράδυ. Σύμφωνα με το καταστατικό, θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την έγκριση του διοικητικού και του οικονομικού απολιγισμού της νυν διοίκησης, αλλά και με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα τα μέλη του συλλόγου, που είναι οικονομικώς τακτοποιημένη. Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και πληρωμή των συνδρομών για το 2024, μπορούν να γίνουν και λίγο πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης. Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών, η συνέλευση θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί, εκ νέου απ’ το δ.σ. και θα ανακοινωθεί άμεσα.

Στη 2η προσπάθεια για γ.σ δεν απαιτείται απαρτία, για τη λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα είναι τα ίδια με την πρώτη συνέλευση.

Μετά από 2 χρόνια, ο Παναρκαδικός επιστρέφει στην απαιτητική Γ Εθνική κατηγορία και για το λόγο αυτό, θα πρέπει να φροντίσει, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, για να μπορέσει ο σύλλογος να εισέλθει στο νέο πρωτάθλημα, με σχέδιο και φιλοδοξίες.