Αρχική Ν. Αργολίδος “Γυναίκες στη σιωπή”: Συγκίνησε, ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε στο Άργος

“Γυναίκες στη σιωπή”: Συγκίνησε, ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε στο Άργος

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού εστιάζοντας στον Πολιτισμό, στην Υγεία και στην Αλληλεγγύη διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ» της Τζένης Αλαΐσκα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στις 11 το πρωί στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Μετά τον χαιρετισμό της Προέδρου του Δ.Σ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ κ. Ηλιάδη, η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της τονίζοντας την ευαίσθητη και βαθιά ανθρώπινη πλευρά .

Ο κ. Αλέξανδρος Μουσούρος, Κλινικός Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής ανέπτυξε με όμορφο κι κατανοητό τρόπο το θέμα «Πολιτισμός και Υγεία», ενώ η κ. η κ. Μπίλλια Ελένη, Φιλόλογος-Εκπαιδευτικός αφουγκράστηκε τις σιωπές κι έδωσε φωνή στις «γυναίκες στη σιωπή»

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή πινελιά στην εκδήλωση ήταν αυτή της «Ελληνικής Παράδοσης» που παρουσίασε ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό δρώμενο, υπό την διδασκαλία του κ. Μανώλη Γύφτου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στα 31 χρόνια λειτουργίας της αφήνει το κοινωνικό της αποτύπωμα με δράσεις που ενημερώνουν, προβληματίζουν, εμπνέουν. Μια τέτοια ήταν κι η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου της κ. Αλαΐσκα, που συγκίνησε, ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς ομιλητές της εκδήλωσης, τον Σύλλογο Ελληνική Παράδοση, την κ. Ελένη Κουτσούκου για τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης, την κ. Ανδρονίκη Μαυρόγιαννη για τις ξεχωριστές δημιουργίες της, τα μέλη της Ομάδας Φροντιστών Μακροχρόνιων Ασθενειών του Συλλόγου, τους χορηγούς και φυσικά όλους τους αγαπημένους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!!!