Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας

Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, δέκα υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας και σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης και πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος μιας γυναίκας.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι η κατηγορούμενη τον τελευταίο χρόνο, διέπραξε τουλάχιστον δέκα απάτες, παρουσιαζόμενη στα θύματά της είτε ως λογίστρια που αναλάμβανε την περαίωση των λογιστικών και φορολογικών τους υποθέσεων, είτε ως υπεύθυνη επενδύσεων που συνεργάζονταν με τράπεζα.

Η κατηγορούμενη έπεισε του παθόντες, αναφερόμενη σε υποτιθέμενες μεγάλες ευκαιρίες επένδυσης ή τακτοποίησης φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων και τους απέσπασε τουλάχιστον 20.596 ευρώ. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, απευθύνοντας έκκληση για πρόβλημα υγείας συγγενικού της προσώπου, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξαπάτησε έναν άνδρα και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρω.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της γυναίκας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.