Αρχική Ν. Μεσσηνίας Χρ.Δήμας:Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης (Φωτογραφίες)

Χρ.Δήμας:Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης (Φωτογραφίες)

Στην Μεσσηνία βρέθηκε ο Κορινθιος Υφυπυργός Πολιτισμού ενόψει των Ευρωεκλογών.
Χρίστος Δήμας:  “Επισκέφτηκα σήμερα την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά και την Καλαμάτα και συζήτησα με πολίτες, αγρότες, εμπόρους, επιχειρηματίες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις Ευρωεκλογές και ζητήματα της καθημερινότητας.”
“Λίγο αργότερα πήγαμε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων. Ευχαρίστησα τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος για το έργο που επιτελούν, προστατεύοντας με αυτοθυσία το περιβάλλον, την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών. Μιλήσαμε για τη νέα πραγματικότητα που έχει φέρει η κλιματική κρίση και για την ετοιμότητα που βρίσκονται εν όψει ενός ακόμα θερμού καλοκαιριού.”
“Στο Δημαρχείο Καλαμάτας συναντήθηκα με το Δ.Σ της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φαρίς». Πρόκειται για τον επίσημο φορέα πολιτικής του Δήμου στον άξονα του Πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής. Παρουσίασαν τις δράσεις, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα Φεστιβάλ που είναι σε εξέλιξη και τις καλλιτεχνικές δομές της πόλης. Κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά, αποδίδοντας πολιτιστικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.”
“Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης. Για να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, για να κάνουμε ακόμα πιο σταθερά βήματα μπροστά και ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.
Θέλουμε η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης. Η πατρίδα μας έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της, έχει μπει για τα καλά στον δρόμο της ανάπτυξης και προσπαθεί κάθε μέρα να συγκλίνει όλο και πιο πολύ με την Ευρώπη σε όλους τους τομείς.”
“Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο Βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Χριστόπουλος, καθώς και δημοτικές τοπικές οργανώσεις του κόμματος.”
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: