Αρχική Ν. Αρκαδίας Τον ΟΚΑΝΑ Τρίπολης επισκέφθηκαν προσωπικό και καταρτιζόμενοι της ΣΑΕΚ Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Τον ΟΚΑΝΑ Τρίπολης επισκέφθηκαν προσωπικό και καταρτιζόμενοι της ΣΑΕΚ Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Την Τρίτη 28 Μαϊού 2024, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, της ειδικότητας « Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) Τρίπολης. Οι καταρτιζόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας.
Η παραπάνω εκπαιδευτική επίσκεψη αποσκοπούσε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταρτιζόμενων σχετικά με τα προβλήματα εξάρτησης και τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται στους εξαρτημένους ασθενείς, τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, την κοινωνική διάσταση του προβλήματος της εξάρτησης και τη σημασία της προσφοράς βοήθειας.
Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους καταρτιζόμενους της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» για να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Θερμά ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Πολυδύναμου Κέντρου, τις κυρίες Παναγιώτα Ψαθά Ιατρό Γαστρεντερολόγο, Νικολέτα Καντζέα Κοινωνική Λειτουργό, Ελένη Δουρίδα Ψυχολόγο, Δωροθέα Γρημάνη Διοικητική Υπάλληλο, τα μέλη της Κινητής Μονάδας κα Χαραλαμπία Αντωνοπούλου Ψυχολόγο, κα Αικατερίνη Γαλιώτου Νοσηλεύτρια, κ. Ανδρέα Τσάπαλος Νοσηλευτή καθώς και το λοιπό προσωπικό, τους κυρίους Τάτση Γρηγόριο, Θεωρόπουλο Ιωάννη και Αλεφραγκή Κωνσταντίνο.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας!!
Γεωργία Αθ. Μαργιώλου
Διευθύντρια ΣΑΕΚ Γ.Π.Ν Τρίπολης

 

 

Tags: