Αρχική Ν. Αρκαδίας Σε Τρίπολη και Σπάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης – “Συστρατευόμαστε και ψηφίζουμε στις...

Σε Τρίπολη και Σπάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης – “Συστρατευόμαστε και ψηφίζουμε στις 9 Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ”

Συστράτευση ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ζήτησε από την Τρίπολη και τη Σπάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης. «Είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που βρίσκομαι στην Τρίπολη, στην πανέμορφη και αγωνιστική Αρκαδία, ένα μέρος που το έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ένα μέρος που με εμπνέει να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, για μία πολιτική αλλαγή στον τόπο, που θα φέρει αξιοπιστία στους θεσμούς, θα φέρει την παράδοση της αλληλεγγύης που χρειαζόμαστε» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και συμπλήρωσε: “Δεν χρειαζόμαστε την αλαζονεία του 41%, που οδηγεί σε τραμπουκισμό της κόρης μιας οικογένειας που είχε μέλος που δολοφονήθηκε στα Τέμπη, όπως είδαμε χθες στην Κέρκυρα, στην κυρία Πλακιά. Όπως είδαμε με μία γυναίκα συνταξιούχο που ρωτάει τον πρωθυπουργό πώς θα αντέξει με 440 ευρώ τον μήνα σύνταξη για να πάρει την απάντηση… “δεν σε βοηθάει η Εκκλησία;”

Ο κ. Κασσελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψεύδη σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, αλλά και την υπόθεση των Τεμπών. “Είναι καιρός η Πολιτεία να βάλει τον άνθρωπο στο επίκεντρο, δεν είναι δυνατόν, πλέον, να κλείνονται στον γυάλινο πύργο και απλά να ψεύδονται για την ακρίβεια, να ψεύδονται για τη δημοκρατία μας όσον αφορά στα Τέμπη, στη Δικαιοσύνη”. Επίσης έκανε λόγο για διαστρέβλωση των θέσεων του κόμματός του αναφορικα΄με την εξωτερική πολίτική. Όπως είπε, “έχουν μια εξωτερική πολιτική που διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας και για την άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, όπως αρμόζει στη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, όπως εκείνη άρχισε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιάσερ Αραφάτ». Και πρόσθεσε: “Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Η “καλύτερη ζωή τώρα” είναι στα χέρια μας. Όλοι συστρατευόμαστε και ψηφίζουμε στις 9 Ιουνίου για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. περπάτησε στους δρόμους της Τρίπολης, συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες και ήπιε καφέ στο ιστορικό Μεγάλο Καφενείο.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και άφησε ένα γαρύφαλλο στο άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη, στην Κερασίτσα, ενώ ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Σπάρτη. Στην πρωτεύουσα της Λακωνίας επισκέφθηκε το άγαλμα των 118 πεσόντων περπάτησε στην πόλη και μίλησε με πολίτες πριν συνεχίσει την περιοδεία του στην Καλαμάτα.

Αύριο ο κ Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πύλο, τον Πύργο και την Αμαλιάδα.

ertnews.gr