Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Σικυωνίων: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Stymphalia Lake Run (Φωτογραφίες)

Δήμος Σικυωνίων: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Stymphalia Lake Run (Φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά ο αγώνας Stymphalia Lake Run, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Στυμφαλία σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου 2024. Ο αγώνας που ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Σικυωνίων, του Αθλητικού Συλλόγου Σίσυφος και του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ προσέλκυσε πλήθος δρομέων από όλη τη χώρα και στις τρεις διαδρομές του (21, 10 και 5 χιλιόμετρα), αλλά και στην εφηβική και παιδική διαδρομή.

Μέσα στο μοναδικό τοπίο της λίμνης Στυμφαλίας, στην σκιά του Ολίγυρτου και της Ζήρειας, οι δρομείς έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού ακόμη και ο άστατος καιρός έγινε εν τέλει σύμμαχός τους, ιδανικός για τρέξιμο, συμβάλλοντας έτσι στην άριστη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Μετά τους τερματισμούς, πραγματοποιήθηκε η απονομή επάθλων στους νικητές αλλά και αναμνηστικών διπλωμάτων. Οι συμμετέχοντες ικανοποιημένοι από την άρτια διοργάνωση και την όμορφη διαδρομή που ακολούθησαν, γέμισαν τον προαύλιο χώρο του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας όπου έγιναν οι απονομές με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα!

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, που έδωσε το παρόν στην διοργάνωση σημείωσε σε σύντομες δηλώσεις του την χαρά και την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή δρομέων, καθώς και την επιτυχή διεξαγωγή του Stymphalia Lake Run 2024.

«Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση», ανέφερε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι: «Το Stymphalia Lake Run, που φέτος διοργανώθηκε για 7η χρονιά, αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση αγώνων δρόμου της Κορινθίας. Είναι ένας θεσμός που αναδεικνύει την ορεινή και ημιορεινή ζώνη του δήμου μας σε κέντρο αθλητικών διοργανώσεων, προάγοντας τον αθλητισμό, προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου μας και προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών. Γι’ αυτό η διοργάνωση αυτού του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος θα συνεχίσει να αποτελεί για τον δήμο Σικυωνίων απόλυτη προτεραιότητα!

Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους αθλητές γιατί η συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες είναι από μόνη της μία μεγάλη νίκη!», δήλωσε καταλήγοντας.

Φωτογραφίες: