Αρχική Ν. Αργολίδος Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην...

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αργολίδα – «Προκλητική κυβερνητική αλαζονεία και εμπαιγμός εις βάρος των πολιτών της Αργολίδας»

Η παρουσία ενός Πρωθυπουργού σε μία επαρχιακή πόλη όπως το Άργος,  συνήθως  συνοδεύεται από  αναφορές και εξαγγελίες για λύσεις σε κρίσιμα  ζητήματα της  περιοχής.

Αντιθέτως η  χθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άργος ήταν μόνο μια προεκλογική φιέστα με ανούσιες αναφορές και  μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων για την εικόνα του Πρωθυπουργού.

Δεν υπήρξε καμία εξαγγελία και καμία δέσμευση για τα  φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του νομού μας :

– Καμία αναφορά  για τους  αγρότες μας που  στραγγαλίζονται οικονομικά, με ευθύνη  της κυβέρνησης, από  το τεράστιο κόστος παραγωγής,  το πρωτοφανές μπάχαλο  με τις πληρωμές τόσο της βασικής ενίσχυσης όσο και των συνδεδεμένων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την  κατάρρευση των τιμών παραγωγού  λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού από τις χώρες εκτός Ε.Ε.

– Καμία αναφορά στο τεράστιο ζήτημα του Αναβάλλου, που θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την επιβίωση των αγροτών  μας αλλά και το μέλλον του νομού.

– Καμία αναφορά  για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι δομές υγείας στον Νομό μας. Με ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες ιατρών αλλά και νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Με δύο νοσοκομεία που υπολειτουργούν αναγκάζοντας τους πολίτες να   διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να λάβουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται.

– Καμία αναφορά στην κακή κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου και γενικότερα σε ζητήματα υποδομών που υστερεί ο Νομός μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ στα  5 χρόνια της διακυβέρνηση σας  ο νομός της Αργολίδας, αντιμετωπίζεται ως φτωχός  συγγενής, χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από το κεντρικό κράτος στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι  πολίτες της Αργολίδας το γνωρίζουν πολύ καλά και οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι η κατάλληλη  ευκαιρία για  να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους  και να απαντήσουν με την ψήφο τους  στην απαξίωση και την εγκατάλειψη  που βιώνει ο Νομός μας  από την Κυβέρνηση της Ν.Δ.