Αρχική Ν. Αργολίδος Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφίες)

Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφίες)

Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον πρόεδρο της κυβέρνησης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία για ένα προσωπικό τετ – α – τετ με τον ίδιο, συζητώντας θέματα που απασχολούν τον Δήμο Άργους – Μυκηνών δίνοντας του μάλιστα ένα υπόμνημα που αφορούσε τους βασικούς άξονες υλοποίησης έργων.

Ο Δήμαρχος του προσέφερε συμβολικά μια μοναδική χειροποίητη εικόνα του πολιούχου της πόλης, Άγιο Πέτρο, που φιλοτέχνησε αγιογράφος από την περιοχή με μια προσωπική αφιέρωση στο πίσω μέρος. Μια φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών όταν ο πρωθυπουργός διεκδικούσε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ένα καλάθι με παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνος Αλεξανδρής και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Στο παλαιό δημαρχείο παρευρέθηκαν οι Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δήμαρχοι, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων καθώς και κομματικά στελέχη.