Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία με 812 δενδρύλλια – Θα έφερνε κέρδος 1 εκατ....

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία με 812 δενδρύλλια – Θα έφερνε κέρδος 1 εκατ. ευρώ

Χασισοφυτεία με 812 δενδρύλλια κάνnαβης που ακόμα δεν είχαν αναπτυχθεί εντοπίστηκε χθες στους Αρμενιούς της Τριφυλίας για την καλλιέργεια των οποίων συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας περ’ι ηλεκτρονικών επικοινωνιών, στην οποία περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι φερόμενοι ως κατηγορούμενοι προμηθεύτηκαν σπόρους κάνναβης και εξειδικευμένο εξοπλισμό και στη συνέχεια, έχοντας επιλέξει ως χώρο καλλιέργειας, σημείο με έντονη και άγρια βλάστηση προκειμένου να μην εντοπίζεται εύκολα, προέβησαν στην κατάλληλη διαμόρφωση και εκχέρσωση του εδάφους, αποσκοπώντας στη φύτευση και καλλιέργεια των εκατοντάδων φυτών κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε πρώιμο στάδιο, εντός πλαστικών κυτίων ανάπτυξης.

Μεσσηνία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία με 812 δενδρύλλια – Θα έφερνε κέρδος 1 εκατ. ευρώ

Υπολογίζεται, πως η οργάνωση από την εγκληματική της δράση θα αποκόμιζε κέρδος που θα έφτανε το 1.000.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.