Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Δώρας Αυγέρη

Τρίπολη: Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Δώρας Αυγέρη

Θέλουμε το μήνυμα της θετικής ψήφου και της αλλαγής. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την ακρίβεια, την φτώχεια, το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο κόσμος έχει μία προσμονή, περιμένει την πρότασή μας. Αυτή η πρόταση διατυπώνεται, διαμορφώνεται. Είναι μία κυβερνητική πρόταση για μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση, ωστόσο, τώρα προέχει η ψήφος της 9ης Ιουνίου“.

Αυτό τόνισε από την Τρίπολη και τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ. η Δώρα Αυγέρη, δημοσιογράφος – νομικός, σύμβουλος κοινωνικής διασύνδεσης προέδρου και υποψήφια ευρωβουλευτής στις επερχόμενες εκλογές για την Ευρωβουλή.

Η Δώρα Αυγέρη, συνέχισε, λέγοντας: ” Οι εκλογές της 9ης Ιουνίου, θα είναι ένα πρόκριμα και ένα μήνυμα για το καθεστώς της Ν.Δ. – Μητσοτάκη. Συγχρόνως, θα είναι και μία θετική ψήφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, ώστε να διαμορφωθούν οι πολιτικοί όροι για την πολιτική αλλαγή στη χώρα. Πρέπει ο κόσμος να πάει να ψηφίσει και κυρίως οι νέοι να πάνε στην κάλπη. Είναι καθήκον δημοκρατίας να ψηφίσουν. Η μη συμμετοχή, η μη ψήφος, στην ουσία, είναι ψήφος στη Ν.Δ. και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εάν θέλουν, μετά από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, να συνεχιστεί η ακρίβεια, η ανασφάλεια, η φτωχοποίηση, τότε, το λόγο έχει ο λαός. Νομίζω, ότι ο κόσμος θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Εμείς μιλάμε για μία καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος. Θέλουμε να μείνει ο κόσμος στον τόπο του, να δοθούν κίνητρα στα νέα παιδιά, να αμβλυνθούν οι οικονομικές ανισότητες, να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη. Πρέπει να δούμε το δημογραφικό. Αυτό είναι ένα βασικό επίδικο αυτών των εκλογών. Θέλουμε θετική ψήφο, με όρους προοδευτικότητας και όχι ψήφο διαμαρτυρίας που θα ευνοήσει τις ακροδεξιές δυνάμεις“.

Σε ερώτηση για το θέμα των συνεργασιών η υποψήφια ευρωβουλευτής, τόνισε τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ υλοποίησε την απλή αναλογική. Το ΠΑΣΟΚ έκαψε την ευκαιρία αυτή. Εμείς πιστεύουμε στη συνεργασία των κοινωνικών δυνάμεων για να γίνει ανατροπή. Εμείς το πράττουμε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ χάνει το τρένο των εξελίξεων. Εμείς είμαστε η ραχοκοκαλιά της αριστερής, προοδευτικής παράταξης. Μόνο εμείς μπορούμε να χτυπήσουμε το ακραίο, νεοφιλελεύθερο σύστημα της Ν.Δ“.

Κλείνοντας τη δήλωσή της, η Δώρα Αυγέρη, σημείωσε: ” Πάμε παντού. Αφουγκραζόμαστε, ακούμε τα προβλήματα που έχουν οι πολίτες και λαμβάνουμε το μήνυμα. Θέλουμε το μήνυμα της θετικής ψήφου “.

Η Δώρα Αυγέρη, συνοδεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Αρκαδίας, στο πλαίσιο της περιοδείας της, περπάτησε στους δρόμους της Τρίπολης, είχε συζητήσεις με καταστηματάρχες και περαστικούς και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν την Τρίπολη και την Αρκαδία.