Αρχική Ν. Αργολίδος 3×3 Street Basketball 2024: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συναρπαστικό διήμερο στο Άργος...

3×3 Street Basketball 2024: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συναρπαστικό διήμερο στο Άργος (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Όλοι μια μεγάλη παρέα, μεγάλοι και μικροί, σε ένα συναρπαστικό διήμερο σε μια μπασκετική – αθλητική γιορτή του Άργος στο 3×3 Street Basketball 2024 που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συμμετείχαν περισσότερες από 50 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και την περιοχή. Η πλατεία του Αγίου Πέτρου μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ σε μια διοργάνωση που συμμετείχαν αθλητές απ’ όλες της ηλικίες.

Εχθές βράδυ, ολοκληρώθηκαν τα σετ των αγώνων με τις βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες σε μια αθλητική δράση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Δαμάλας, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Α/Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Λιόλιος, ο Αντιπρόεδρος της Β/Βθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Παπανδριανός – Κεραμίδας και οι Πέτρος Κόρος και Κωνσταντίνος Ρέππας μέλη της ΕΣΚΑΚ.

Τέλος, ο δήμος Άργους – Μυκηνών νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για την συνδρομή στο τουρνουά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ελληνική Αστυνομία, τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Άργους, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση καθώς και τους συμμετέχοντες.

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Mixed U12

1η Θέση: ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ
2η Θέση: ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
3η Θέση: Small Shooters

Men U14

1η Θέση: Destroyed Pistons
2η Θέση: Aristeas
3η Θέση: THE BLUE ARMY

Men U16

1η Θέση: Αριστέας Άργους
2η Θέση: Nafplio hoops
3η Θέση: Splashers

Men U18

1η Θέση: RANGERS
2η Θέση: Rest In Peace
3η Θέση: κικοζ

Men +18

1η Θέση:  Hookan 24
2η Θέση: Liaros
3η Θέση: Atlanta Hawks